Sosyal Medya

Eğitim

KPSS’ye hazırlıkta dijital öğrenme uygulamaları ile kişiselleştirilmiş öğrenme deneyimi

Zengin içerik havuzunda yer alan ve her yıl müfredata göre güncellenen KPSS Eğitim Bilimleri, KPSS Lisans, KPSS Ön Lisans ve KPSS Ortaöğretim paketlerinde sunduğu binlerce ders videosu, on binlerce video çözümlü soru, deneme sınavları ile Şimdi Anladım ve Çözücü uygulamaları ile Doping Hafıza kullanıcılarına başarının kapısını aralıyor. 

KPSS’ye hazırlıkta dijital öğrenme uygulamaları ile kişiselleştirilmiş öğrenme deneyimi

 

Türkiye’nin en büyük dijital öğrenme platformu Doping Hafıza, her yaştan kullanıcıyı mekan ve zamandan bağımsız yapay zeka destekli platformuyla sınavlara hazırlıyor. Zengin içerik havuzunda yer alan ve her yıl müfredata göre güncellenen KPSS Eğitim Bilimleri, KPSS Lisans, KPSS Ön Lisans ve KPSS Ortaöğretim paketlerinde sunduğu binlerce ders videosu, on binlerce video çözümlü soru, deneme sınavları ile Şimdi Anladım ve Çözücü uygulamaları ile Doping Hafıza kullanıcılarına başarının kapısını aralıyor. 

 

Teknolojiyi kullanarak sınava hazırlananlar için öğrenmeyi hem coğrafi hem de maddi olarak erişilebilir kılan Doping Hafıza; kamu kurum ve kuruluşlarına yapılacak olan personel istihdamı için gerçekleştirilen KPSS Lisans, Ön Lisans ve Ortaöğretim sınavlarına özel paketler sunuyor. Bütüncül, sistemli ve yeni nesil bir öğrenme deneyimi için kullanıcılarına birçok yenilik sunan Doping Hafıza, Şimdi Anladım ve Çözücü uygulamaları ile kullanıcılarının tüm soruları çözmesine ve tüm konuları anlamasına fırsat tanıyor. Sınava Doping Hafıza ile hazırlanan kullanıcıların yüzde 90’ından fazlası başarıya ulaşmalarında Doping Hafıza’nın nitelikli öğrenme içeriklerinin etkili olduğunu söylüyor. KPSS paketleri ile öğrenme teknolojileri alanında fark yarattıklarına değinen Doping Hafıza CEO’su Mert Kalkavan, “KPSS paketlerimizi bugüne kadar 30 binin üzerinde kullanıcı tercih ederek KPSS’ye hazırlandı. Nitelikli öğrenme paketlerimizle sınava hazırlanan kullanıcılarımızın elde ettikleri başarılarla bizler de mutlu oluyoruz” dedi.

 

Sınava hazırlıkta motivasyon önemli bir etken

KPSS sınavlarına hazırlanan adayların büyük bir kısmının aynı zamanda aktif iş hayatlarına devam ediyor olmaları nedeniyle sınava hazırlanmak için zaman bulmakta sıkıntı çekebildiklerine değinen Kalkavan,

“KPSS’ye hazırlıkta motivasyon çok önemli bir etken. Bunun için soruları çözebilmek ve konuları anlayabilmek de önem taşıyor. Bu sebeple Doping Hafıza olarak sınava hazırlıkta Şimdi Anladım uygulamamız ile kullanıcılarımızın anlamadıkları konuları 10 dakikalık online özel dersler ile anlamalarına yardımcı oluyoruz” dedi. Sınava hazırlanan bireylerin gün içinde boş vakitlerini değerlendirebilmeleri için ders programına ihtiyaç duyduklarını belirten Kalkavan, “Kullanıcılarımız uygulama içerisinden kendilerine yapay zeka desteği ile ders çalışma programı oluşturabiliyor. Böylelikle ‘ders çalışmaya vakit bulamıyorum’ sorununu da Doping Hafıza ile çözmüş oluyorlar” dedi.  Doping Hafıza, KPSS paketlerinde yer alan infografikler, video infografik formatında hazırlanmış konu anlatımları, yapay zeka destekli akıllı test paneli, video çözümlü soru bankası ile Çözücü uygulamasında 100 soru sorma hakkı ve Şimdi Anladım uygulamasında 20 ekspres özel ders hakkı ile kullanıcılarına KPSS’ye verimli bir hazırlık süreci sunuyor. Sistemde yer alan KPSS paketlerinde ayrıca Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) denemeleri de bulunuyor.

 

Çözücü uygulaması ile çözülmeyen soru kalmasın

Doping Hafıza, KPSS paketlerinde yer alan ‘Çözücü’ uygulaması sayesinde tüm sorulara da çözüm getiriyor. Kullanıcılar, ‘Çözücü’ uygulaması üzerinden uzman eğitmenlere soruyu göndererek, sonunun çözümünü video anlatım şeklinde uzman eğitmenlerden talep ederek kısa sürede çözüme ulaşıyor. Bu sayede çözemedikleri soruların cevaplarına sıcağı sıcağına ulaşan bireyler, ders çalışmak için ayırdıkları kısıtlı süreleri de en verimli şekilde değerlendirmiş oluyor. Sistem içerisinde bulunan deneme sınavlarının yanı sıra Doping Hafıza, Çözücü web sitesi üzerinden yaptığı “Çözücü Türkiye Geneli Deneme Sınavları” ile de KPSS adaylarına binlerce kişi arasından sıralamalarını görebilme ve yapay zekâ destekli Türkiye’nin en detaylı sınav analizine erişme imkanı sunuyor.