Sosyal Medya

Oyun Dünyası

NEW STATE MOBILE’ın Haziran Güncellemesi LINE FRIENDS ile Başlıyor

KRAFTON, Inc., NEW STATE MOBILE’ın Haziran güncellemesinin yanında LINE FRIENDS ile iş birliğinin başladığını duyurdu.

NEW STATE MOBILE’ın Haziran Güncellemesi LINE FRIENDS ile Başlıyor

KRAFTON, Inc., NEW STATE MOBILE’ın Haziran güncellemesinin yanında LINE FRIENDS ile iş birliğinin başladığını duyurdu. Android ve iOS işletim sistemlerinde şu anda mevcut olan oyunun  bu güncellemesi yeni bir Survivor Pass ve yeni silah özelleştirme seçenekleri sunuyor.

Bu güncelleme, oyuncuların çeşitli oyun içi içerikler aracılığıyla BROWN, CONY ve SALLY gibi ana karakterleriyle keyfini çıkarabileceği küresel bir marka olan LINE FRIENDS ile battle royale oyununun iş birliğinin başladığını duyuruyor. LINE FRIENDS iş birliği artık yayınlandı ve 21 Temmuz’a kadar mevcut olacak. Haziran güncellemesi ayrıca yeni bir Survivor Pass ve Micro UZI ve M16A4 için ek silah özelleştirme yuvaları ile birlikte geliyor.

Haziran güncellemesi ile beraber gelen ana özelliklerin özetini aşağıda görebilirsiniz. Haziran güncellemesinin tam yama notlarını buradan inceleyebilirsiniz.

  • LINE FRIENDS İş Birliği: Haziran güncellemesinin çıkışını kutlamak adına LINE FRIENDS iş birliği NEW STATE MOBILE’a geldi ve 21 Temmuz’a kadar erişilebilir olacak. Oyuncular oyuna giriş yapıp iş birliği sandıklarından kostüm, kask, ifade, araç ve yakın dövüş görünümü gibi çeşitli LINE FRIENDS temalı eşyaları kazanmaya başlayabilirler. Oyuncular ayrıca başlangıç adasına iniş yaptıklarında oyun içi LINE FRIENDS dekorasyonlarını deneyimleyebilirler ve Troi’deki Mall bölgesinde yenilenmiş bir LINE FRIENDS mağazasını görebilirler. Son olarak, oyuncular bu iş birliği süresince günlük görevleri tamamlayarak bir LINE FRIENDS temalı profil resmi, BP rastgele sandığı, unvan, profil çerçevesi, tavuk madalyası ve profil çerçevesi efekti ile ödüllendirilecekleri bir profil ödül etkinliğine katılabilirler.
  • Yeni Silah Özelleştirmeleri: Micro UZI ve M16A4 silahlarının silah özelleştirmelerini ve uygulanabilirliğini daha da geliştirmek adına artık ek özelleştirme yuvaları mevcut. Micro UZI’ya artık bir lazer nişangahı takılabilir ve M16A4, ateş darbesinin oranını arttıran geliştirilmiş bir namlu ve dikey geri tepme kontrolünü iyileştiren bir kabza ile artık iki ek özelleştirme seçeneğine sahiptir.
  • Survivor Pass Vol. 8: Haziran güncellemesi the stratejist ekibinden Alex May ile NEW STATE MOBILE’a gelen yeni bir Survivor Pass’ı tanıtıyor. Oyuncular, tüm hikaye görevlerini tamamlayarak Alex May’in kostümlerini ve karakter görünümünü kazanabilirler. Premium Pass’e yükselten oyuncular ayrıca Alex May’in Moonlight Goddess kostüm setine de sahip olacaklar.

NEW STATE MOBILE’ın Haziran güncellemesi Android ve iOS kullanıcıları için artık oynayabilir durumda. NEW STATE MOBILE hakkında daha fazla bilgiyi newstate.pubg.com adresinde ve resmi sosyal medya kanallarında bulabilirsiniz: