Sosyal Medya

Kripto Para

Kripto Fest 2023 İstanbul’da ICRYPEX sponsorluğunda düzenleniyor

Türkiye'nin önde gelen kripto para platformlarından ICRYPEX, 25 Kasım'da Avrupa'nın en büyük kripto festivali olan Kripto Fest 2023'e ana sponsor olarak ev sahipliği yapacak.

Kripto Fest 2023 İstanbul’da ICRYPEX sponsorluğunda düzenleniyor

 

Avrupa’nın en büyük kripto festivali Kripto Fest 2023 İstanbul’da ICRYPEX sponsorluğunda düzenleniyor…

Türkiye’nin önde gelen kripto para platformlarından ICRYPEX, 25 Kasım’da Avrupa’nın en büyük kripto festivali olan Kripto Fest 2023’e ana sponsor olarak ev sahipliği yapacak. İstanbul’un en popüler etkinlik alanlarından biri olan UNIQ Hall’de düzenlenecek etkinlikte, Emin Çapa, Fatih Altaylı gibi isimlerin yanı sıra, Prof. Dr. Cem Say ve Murat Muratoğlu gibi ekonomi dünyasının önde gelen isimleri de konuşmacı olarak yer alacak.

Türkiye’nin Avrupa’da VASP lisansına sahip kripto varlık platformu ICRYPEX, her yıl binlerce kişinin katıldığı ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen Avrupa’nın en büyük kripto festivaline ev sahipliği yapacak. Katılımcıların ücretsiz olarak yer alabileceği Kripto Fest 2023, İstanbul’un en gözde etkinlik alanlarından biri olan UNIQ Hall’de gerçekleşecek. Türkiye’nin ünlü ekonomistleri, finans uzmanları, gazetecileri, kripto uzmanları ve teknoloji yöneticilerinin de katılacağı Kripto Fest 2023’te; Fatih Altaylı, Emin Çapa, Atilla Yeşilada, Murat Muratoğlu ve Prof. Dr. Cem Say da konuşmacılar arasında yer alacak.

ICRYPEX’e üye olan herkes, Kripto Fest 2023’e ücretsiz giriş bileti alabilir

Gelenekselleşen ve üçüncüsü düzenlenen Kripto Fest’e katılan kullanıcılar, deneyim alanlarıyla keyifli bir etkinliğe katılmanın yanı sıra finansal okuryazarlık, piyasaların durumu ve Türkiye ekonomisine dair uzman isimlerin katılımıyla oldukça önemli bilgilere erişebilecekler. Kullanıcılarının bilgi düzeyini artırmayı hedefleyen ICRYPEX, etkinlikle birlikte makro ve mikro ekonomi konularında da katılımcıları bilgilendirmek için çeşitli aktiviteler düzenleyecek.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da ücretsiz olarak düzenlenen etkinliğe katılmak isteyen kullanıcılar, etkinliğe ücretsiz olarak katılabilmesi için ise yapması gereken tek şey ICRYPEX’e üye olmak ve kolayca biletine erişmektir. Ayrıca, oyun, metaverse ve borsa alanında birçok sponsor da etkinliğe katılan kullanıcılara sürpriz hediyeler dağıtacak.

Moderatörlüğünü Özlem Gürses’in yapacağı Kripto Fest, Emin Çapa’nın açılış konuşmasıyla başlayacak. Ardından ICRYPEX Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp İçer, katılımcılarla buluşacak. Fatih Altaylı’nın dijitale geçiş hikayesini katılımcılarla paylaşacağı ve soruları Özlem Gürses’in soracağı panelin ardından, Atilla Yeşilada, Uğur Gürses ve Ali Perşembe gibi değerli ekonomistler, küresel ve yerel ekonomideki gidişatı izleyiciler için değerlendirecekler.

ICRYPEX Teknoloji ekibinden Ertuğrul Helvacıköylü, Rıdvan Karslı ve Aygün Öztürk’ün ICRYPEX’in kripto ve blok zincir üzerindeki inovatif çalışmalarını detayları ile aktaracağı bilgilendirici panelin sonrasında, Boğaziçi Üniversitesi’nden Prof.Dr. Cem Say, yapay zeka özelinden uzun süre akıllardan çıkmayacak bir konuşma yapacak.

 

ICRYPEX ve kripto takipçilerinin yakından izledikleri Ozan Kara ve Gökçe Çalışan ortak panelinde katılımcılar kripto dünyasının derinliklerine doğru bir yolculuğa çıkacaklar.  Etkinliğin son kısımlarında İnfo Yatırım’dan Çağlar Toros, Müjdat Ede ve IdealData Finansal Teknolojiler’den Sezai Kılıç, halka arzlardaki yoğun ilgi ve bununla ilgili olarak risk yönetimi, algoritmik işlemler ve yapay zeka uygulamalarına değinecekler.

Etkinlik, Murat Muratoğlu, Selçuk Geçer ve Gökalp İçer’in ortak paneli ile tamamlanacak.

Kripto Fest bitiyor, James Hype konseri başlıyor

Katılımcıların kripto piyasaları, ekonomideki güncel ve geleceğe dair gelişmeler ve teknolojinin gittiği yön hakkında detaylı olarak bilgilendirileceği Kripto Fest 2023, aynı gece James Hype konseriyle hız kesmeden devam edecek. Festival sonrasında, saat 21.00’de Klein Phönix Maslak’ta günün yorgunluğunu atmak isteyen katılımcılar için ICRYPEX, etkinliğe katılan 20 kişiye, 40 kişilik olmak üzere ücretsiz James Hype konser bileti kazanma şansı sunuyor.

ICRYPEX Kripto Fest’e katılmak ve James Hype bileti kazanma şansı için www.icrypex.com adresinden ücretsiz kayıt olabilirsiniz.