Sosyal Medya

Kripto Para

Kripto Para ile Milyoner Olmayı Planlıyor musunuz? Ethereum (ETH), Logarithmic Finance (LOG), ve Binance (BNB) Yardıma Hazır

Kripto Para ile Milyoner Olmayı Planlıyor musunuz? Ethereum (ETH), Logarithmic Finance (LOG), ve Binance (BNB) Yardıma Hazır

Kripto Para ile Milyoner Olmayı Planlıyor musunuz? Ethereum (ETH), Logarithmic Finance (LOG), ve Binance (BNB) Yardıma Hazır

Logarithmic Finance, kripto para birimlerinin önde gelen para üreticisi olarak Ethereum (ETH) ve Binance’e (BNB) meydan okumaya hazırlanıyor.

Kripto para piyasası birkaç aydır düşüşte ve yatırımcılar için hayal kırıklığı yaratıyor. Herkesin kendi payına düşen sıkıntı ve şikayetleri olmuştur, orası kesin. Ancak geçen ay, piyasa değeri %18’in biraz üzerinde arttı. Kripto paranın popülaritesi ve kullanımı artmaya devam ettiği için aslında bu bir sürpriz değil.

Bazı kripto para birimleri ise, satın alındıkça piyasa değerindeki bu artışı görmekten oldukça mutlu olacaklardır.

Ethereum (ETH) ve Binance (BNB) gibi ana oyuncular ve Logarithmic Finance (LOG) gibi oyunun kurallarını değiştiren yeni şirketler artık kripto severlere hayatı sevdirecek. Hepimiz biliyoruz ki ne kadar çok insan coin satın alırsa, geliştiricileri projeyi finanse etmek ve daha kullanışlı hale getirmek için yeterli paraya o kadar sahip olabilir.

İşte yatırım yapmanız durumunda size milyonlar kazandırabilecek bu kripto para birimlerine bir göz atalım.

Logarithmic Finance (LOG)

Logarithmic Finance (LOG)

Şu anda ön satış aşamasında Logarithmic Finance (LOG), piyasaya sürülmesinden bu yana token başına yalnızca 0,002 ABD Doları karşılığında satın alınabilir. Tabii ki, daha fazla insan, piyasaya sürülmeden önce satın aldığında bu fiyatın daha da artması bekleniyor.

Layer-3 protokolü üzerinde çalışan Logaritmik Finans (LOG), bir takas protokolü olarak işlev görüyor. Peki onların asıl amacı nedir? Yatırımcıları ve yenilikçileri bir araya getirmek. Fon toplama operasyonları için merkezi olmayan bir finans (decentralised finance) olarak Logarithmic Finance, birkaç blok zincirinde daha fazla projeye izin vermeyi amaçlıyor.

Açıkça belirtilen yol haritası ile topluluk, neyi başarmak istediğini ve bunu nasıl başarmak istediğini belirlemiştir. Bu, alıcılara hedefin ne olduğu konusunda gayet iyi bir fikir veriyor.

Ethereum (ETH)

Ethereum (ETH)

Ethereum (ETH), neden piyasadaki en büyük isimlerden biri olduğunu tekrar tekrar gösterdi. Pazar lideri olarak Bitcoin’in (BTC) hemen arkasında duruyor.

Doğru, Ethereum (ETH) pahalı ve yavaş blok zinciri göre çok daha fazla destek aldı, ancak bunun elbette önemli bir nedeni var. Şu anda en popüler blok zincirlerinden biri olması nedeniyle, yaşadığı tıkanıklık bir anlamda gayet normaldir. Tabii ki, sistemlerini büyük ölçüde iyileştirmek için planlar yapıyorlar. Bunun kanıtı ise yavaş proof-of-work (PoW) protokolünden, daha duyarlı proof-of-stake (PoS) protokolüne geçmeleridir.

Binance (BNB)

Binance (BNB)

Kelimenin tam anlamıyla dünyanın en büyük borsası için tercih edilen kripto para birimi olarak hizmet veren Binance (BNB), tam bir para yapıcıdır.Ücret ödeme, bilet satın alma ve hayır kurumu bağışları gibi birkaç önemli kullanım alanı var. Binance (BNB), yakın zamanda Abu Dabi’deki bir ajansla bir anlaşma imzalayarak, onların bir komisyoncu veya bayi olarak çalışmasına izin vererek, zaten etkileyici erişimini büyük ölçüde geliştirmeyi başardı. Bunun anlamı, ülkenin BNB’nin ülke çapında kullanılmasını ve kabul edilmesini sağlamak için önlemler almaya başlayacağıdır. Borsalarının birçok insan için daha erişilebilir olmasıyla Binance (BNB) büyük bir destek alacağından emin.

Bu artışın sadece Orta Doğu’yla kalması da beklenmiyor,çünkü giderek daha fazla kripto paranın borsalarına katılmasıyla erişimlerinin dünya çapında genişleyeceği kesin.

Bu da, rahatlaması ve para kazanmaya başlaması gereken Binance (BNB) yatırımcıları için herşeyin daha iyi olacağı anlamına gelir.

Bu üç coin bugün sizi milyoner yapma listenizin başında olmalı!

Daha fazla bilgi için: