Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Kronnika’dan Her ölçekten işletmeye dijital asistanlar

Geçtiğimiz yıl RPA platformunun versiyon 2.0’ının lansmanı'nı yapan yerli Robotik Süreç Otomasyonu girişimi Kronnika, hazır robotlar ile kurumsal şirketlerin ve kobilerin günler içinde otomasyona başlamasını sağlıyor.

Yerli RPA platformu Kronnika.io’nun kullanıma hazır robotları ile otomasyona başlamak çok kolay

Robotik Süreç Otomasyonu (RPA) teknolojisini işletmelere sunan yerli girişim Kronnika, kendi geliştirdiği RPA Platformu ile her ölçekten işletmeye dijital asistanlar sunuyor.

Geçtiğimiz yıl RPA platformunun versiyon 2.0’ının lansmanını yapan yerli Robotik Süreç Otomasyonu girişimi Kronnika, hazır robotlar ile kurumsal şirketlerin ve kobilerin günler içinde otomasyona başlamasını sağlıyor.

Kronnika.io Platformunda, SGK İşe Giriş işlemlerinden, Ürün Fiyat Karşılaştırmaya, WhatsApp Hızlı Yanıt ve KVKK İhlal Tespit robotlarından, HES Kodu sorgulamaya kadar pek çok kullanıma hazır robot şirketlerin ilgisine sunuluyor. Robotik Süreç Otomasyonu’na başlamak isteyen şirketler 3 kolay adımda iş süreçlerini Kronnika’nın dijital asistanlarına devrediyor.

Otomasyona devredilen iş süreçleri, çalışanların işini kolaylaştırıyor, zaman ve maliyet tasarrufu ile de şirketlerin rekabet gücünü artırıyor.

Sigortacılık İş Süreçlerinde 1 Milyon Dakika Tasarruf

Kronnika RPA platformunda Sigortacılıktan, Hazır Gıda sektörüne kadar çeşitli sektörlerin iş süreçlerine yönelik 160’dan fazla aktif olarak çalışan robot yer alıyor. Üstelik Sigorta Sektöründe 45’ten fazla iş süreci Kronnika otomasyonları ile tamamlanıyor. Kronnika şimdiye kadar Sigorta sektörüne 1 milyon dakika kazandırmış oldu.

Robotik Süreç Otomasyonu pazarına yeni bir perspektif kazandıran Kronnika, aynı zamanda güçlü iş ortaklıklarıyla da dikkat çekiyor. Başarılı girişim, APY Ventures, Onicorn, Insurtech Hub, Bulut Tahsilat, Tarnet ve Comel gibi sektörünün öncü isimleriyle güçlerini birleştiriyor, işletmelerin dijital dönüşümünü hızlandırıyor.

Kronnika, Onicorn iş ortaklığı ile Hızlı Servis Restoran Sektörü’nün önemli markalarından McDonalds Türkiye’nin de iş süreçlerini otomatize ediyor. McDonald’s Türkiye IK departmanı, işe giriş süreçlerinde McRobot ismi verilen Otomasyon robotundan faydalanıyor.

McDonald’s Türkiye, personel kartı oluşturma ve SGK Girişi gibi iş süreçlerinde McRobot ile Temmuz 2020’den bugüne kadar toplam 42 bin dakika kazandı.

“Kullandığın Kadar Öde” Modeliyle Her Ölçekten İşletmeye Uygun RPA Paketleri

Kronnika’da  kullandığın kadar öde modeliyle, robot lisans ücretini hiç bir zaman ödemeden, sadece robotları kullandığınız  dakika bazında ödeme yaparsınız.

Böylece kurumsal şirketler kadar,  kobi ve kobi altı segmentinde yer alan tüm işletmeler, robot yazılımları, günler içerisinde kullanmaya başlayabilirler.

Üstelik yerli bir girişim olmanın avantajıyla, ödeme süreçlerinde kur farklarına takılmanıza gerek kalmaz. Kronnika, robot sayısı bağımsız olarak dijital iş gücü sunarken, tekrarlayan ve rutine binmiş işleri kolayca üstleniyor.

Kronnika’nın sunduğu 7/24 çalışan dijital iş gücü, uygun fiyatlandırma modelleriyle buluşarak  kobi’lerin de rekabet gücünü artırmaya devam ediyor.

Kronnika RPA Platformunda Öne Çıkan Robotlar

WhatsApp KVKK robotu, her gün sadece 4 bin 500 dakika çalışarak; kurumlara günlük 45 bin dakika kazandırıyor. Anahtar kelime, video ve ses taraması yaparak; belirlenen anahtar kelimelere hazır yanıtlarla dönüş yapıyor. Hızlı yanıtları ile müşteri ve çalışan memnuniyetini zirveye taşıyor.

Kronnika Market Ürün Fiyat Karşılaştırma Robotu ise  yüzlerce ürünü ilgili marketlerin web sitesinden alıyor ve dakikalar içerisinde listeleyip size raporluyor. Tek bir fiyat analizi robotu, 15 dakikada 300 ürün listeye biliyor.

Kronnika her işletmeye uygun fiyatlama modeli ile RPA’yi tüm işletmelerin erişimine uygun hale getiriyor ve her sektördeki farklı iş birimlerine uygun hazır robotları ile zaman kazandırmaya devam ediyor.

Sizler de Kronnika ile süreçlerinizi otomatize etmek ve periyodik işlerinizi dijital asistanlara devredip, maliyetlerinizi düşürmeye başlayabilirsiniz.