Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Kullanmadığını sat, dilediğine BiTeklifAt!

Sıfır ve ikinci el ürünlerin açık artırma ile alınıp satıldığı online pazaryeri BiTeklifAt uygulaması yayında.

Kullanmadığını sat, dilediğine BiTeklifAt!

Online alışveriş sektöründe yepyeni bir uygulama: BiTeklifAt

Sıfır ve ikinci el ürünlerin açık artırma ile alınıp satıldığı online pazaryeri BiTeklifAt uygulaması yayında.

Birçok farklı sektörde, çok sayıda anlık teklif alabilme ve verebilme imkanı sunan uygulama, online alışveriş pazarına yepyeni bir soluk getirmeye hazır. Kullanıcılarına, ürünlerini açık artırmaya ekleyip teklif alma ve en ideal fiyata satma imkanı sunan BiTeklifAt, yenilikçi açık artırma sistemi ile online alışverişe yepyeni bir vizyon katıyor.

Türkiye’nin online pazaryerlerine güçlü bir marka daha katılıyor. Farklı kitlelerden teklif alma ve ürünleri en ideal fiyata, direkt olarak satma imkanı sunan BiTeklifAt uygulaması, yayında.

Giyimden aksesuara, anne-bebek ürünlerinden araç parçalarına kadar, ihtiyaç duyulan her alanda ürün barındıran uygulama, niş alanlara ait en özel ve değerli eşyaların değerini bularak satışının gerçekleşmesine de imkan tanıyor.

Kullanmadığını sat, dilediğine BiTeklifAt!

Satıcıların ürünlerini ekleyerek ilan çıktığı BiTeklifAt sisteminde, alıcılar ürünlere teklif vererek açık artırmaya giriyor. Açık artırmanın sonunda ise, en yüksek teklifi veren alıcı satıcının onayı ile ödemesini yapıyor.

Binlerce kullanıcıya tek bir tuş ile ulaşma fırsatı

İş dünyasının tecrübeli isimlerinden İsmail Konur, Osman Koray Balkan ve Soner Orman tarafından kurulan BiTeklifAt, “Kullanmadığını sat, dilediğine BiTeklifAt” mottosuyla, yatırımlarını teknoloji geliştirme, strateji ve büyüme odaklı kullanmayı planlıyor.

Satın alma süreçlerini en pratik şekilde yönetmeyi amaçlayan uygulama, online ortamda binlerce kişiye bir tuş ile ulaşabilmeyi hedefliyor.

Uluslararası pazara açılma hedefi

Açık artırma yoluyla satış yapılmasını sağlayan uygulama fikrinin ortaya çıkışının marka isminde saklı olduğunu söyleyen BiTeklifAt Kurucu Ortağı İsmail Konur, sözlerine şöyle devam ediyor:

“Öz sermaye ile kurduğumuz markamız ile şimdilerde Türkiye’de yürütmüş olduğumuz çalışmalarımızı, yakın bir süreçte başta Kuzey Kıbrıs ve Azerbaycan pazarları olmak üzere, uluslararası bir platforma taşıma düşüncesi ile devam etmekteyiz. Tüm bunlar, bizi çok heyecanlandırıyor.”


BiTeklifAt hakkında:

2022’de kullanıma açılan yeni nesil alışveriş deneyimi sunan BiTeklifAt, sıfır veya ikinci el ürünlerin açık artırma ile alınıp satıldığı online bir pazaryeridir. Ücretsiz olarak ürün listelenebilen BiTeklifAt, sorunsuz ödeme ve kargo iş birliğiyle güvenli bir alışveriş imkanı sağlar. Kullanıcılarına yenilikçi bir açık artırma deneyimi sunan marka, online alışverişe yeni bir vizyon katma amacıyla faaliyetlerini sürdürmektedir. Kullanıcı sayısını hızla arttıran BiTeklifAt, kullanıcılarına geniş kitlelerden teklif alma ve en ideal fiyata ürün satma imkanı sunar. Açık artırmanın gücünden yararlanarak ürünlerin kolay ve hızlı şekilde satılmasını sağlayan marka, tekdüze alışveriş yerine mobil açık artırma alanında rekabete dayalı, keyifli bir satın alma deneyimi yaşatmaktadır.