TeknoTalk

Kuponsa Yüzde 50 İNDİRİM, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’E ÖZEL

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Kuponsa %50 indirimli

Kuponsa %50 İNDİRİM, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’E ÖZEL.

İstanbul’da yüzlerce işletmede “1 Alana 1 Hediye” kuponları sunan mobil uygulama Kuponsa, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü, tüm kadınlara 1 hafta boyunca üyelikte %50 indirim sunarak kutluyor.

“Az Harca, Çok Yaşa” sloganıyla kullanıcılarına, her üye işletmede tasarruf ettirerek, aynı bütçeyle daha çok yeme, içme ve gezme imkanı sağlayan mobil uygulama Kuponsa, Kadınlar Günü’nü büyük bir indirimle kutluyor.

Kadınlar, 8 Mart’tan başlayarak 1 hafta süreyle Kuponsa uygulamasına tam %50 indirimle sahip olabilecek. Hem Gold hem Silver paketlerde geçerli olacak indirim için, kullanıcıların uygulamayı indirdikten sonra paket satın alırken KG1921 kodunun girmeleri yeterli olacak. Kuponsa; OtelRestoran ve KafeSpa ve Güzellik ve Aktivite ve Eğlence olmak üzere 4 kategoride faaliyet gösteren 360 işletmeyle kurduğu iş birliği sayesinde, üyelerinin bu mekanlardan, çok daha uygun fiyatlarla yararlanmasını sağlıyor.

Kuponsa Kurumsal İletişim Direktörü Yasemin Görmek Karataş, konuyla ilgili şöyle söylüyor: “Bir lifestyle uygulaması olarak, kadınların daha çok dışarı çıkmasına ve sosyalleşmesine katkımız olsun istedik. Kullanıcılarının, sosyalleşirken tasarruf etmelerini sağlayan Kuponsa’nın, yıllık üyelik paketlerini kadınlar için 1 hafta boyunca %50 indirimli sunacağız. Bu oran bizim şirket politikamız gereği hiç uygulamadığımız bir orandır. Kadınlar Gününe özel gerçekleştirdiğimiz bu indirimle amacımız satışlarımızı arttırmak değil. Bu kampanya ile Kuponsa olarak hayatı dolu dolu yaşamak yönünde yarattığımız faydanın daha çok kadına ulaşmasını sağlayarak, onların hayatlarına güzellik katmayı umuyoruz. Kadın üyelerimiz, çok düşük fiyatlarla alacakları paketlerle, bir yıl boyunca Kuponsa’nın 360’dan fazla işletmede sunduğu tüm avantajlardan yararlanabilecekler. Birürün veya hizmet aldıklarında ikincisini ücretsiz alacaklar, yeni yerler keşfedecek ve daha çok gezecekler.”

Kuponsa, App Store ve Google Play’den tüm akıllı telefonlara ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Exit mobile version