Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Kuveyt Türk ve Trendyol’dan online alışveriş finansmanı iş birliği 

Kuveyt Türk, Trendyol ile iş birliğine giderek kredi kartsız online alışveriş finansmanı hizmetini başlattı. Yapılan iş birliği kapsamında Kuveyt Türk müşterileri, Trendyol mobil uygulaması üzerinden yaptıkları alışverişlerde, kredi kartına ihtiyaç duymadan 36 aya varan taksit seçenekleriyle alışverişlerini hızlı ve güvenli şekilde yapabiliyor.

Kuveyt Türk ve Trendyol’dan online alışveriş finansmanı iş birliği

 

Kuveyt Türk, Trendyol ile iş birliğine giderek kredi kartsız online alışveriş finansmanı hizmetini başlattı. Yapılan iş birliği kapsamında Kuveyt Türk müşterileri, Trendyol mobil uygulaması üzerinden yaptıkları alışverişlerde, kredi kartına ihtiyaç duymadan 36 aya varan taksit seçenekleriyle alışverişlerini hızlı ve güvenli şekilde yapabiliyor. Kuveyt Türk, Trendyol alışverişlerinde faizsiz finansman hizmeti sunan ilk katılım finans kuruluşu oldu.  

 

Türkiye’nin öncü katılım finans kuruluşu Kuveyt Türk, müşterilerinin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda yenilikçi ürün ve hizmetler geliştiriyor. Kuveyt Türk, ‘alışveriş finansmanı’ alanında Trendyol ile iş birliğine giderek protokol imzaladı.

 

Yapılan iş birliği kapsamında, Kuveyt Türk’ün ‘alışveriş finansmanı’ hizmeti, Trendyol mobil uygulamasından gerçekleştirilen alışverişlerde kullanıcılara sunuluyor. Trendyol müşterileri pratik, hızlı, kredi kartsız ve şubesiz anında finansman kullanarak farklı bir alışveriş deneyimi yaşıyor. Kuveyt Türk ise Trendyol’dan yapılan alışverişlerde 36 aya varan taksit imkanıyla müşterilerine ödeme kolaylığı sunuyor. Yapılan iş birliğiyle Kuveyt Türk, Trendyol alışverişlerinde faizsiz finansman hizmeti sunan ilk katılım finans kuruluşu oldu.

“Müşterilerimizin kredi kartı limitleri etkilenmiyor”

Kuveyt Türk Bireysel ve Özel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Oral,

“Müşterilerimizin güncel talep ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak sektör dinamiklerini yakından takip ediyor, yenilikçi ürün ve hizmetler geliştiriyor, yeni iş birliklerine imza atıyoruz. Trendyol ile yaptığımız iş birliği kapsamında, müşterilerimiz, Trendyol mobil uygulaması ve web sitesi üzerinden yaptıkları alışverişlerde, Kuveyt Türk’ün alışveriş finansmanı ödeme yöntemi sayesinde hem kredi kartına ihtiyaç duymadan hem de 36 aya varan taksit imkanından yararlanarak alışveriş yapabiliyor. Böylece müşterilerimiz kredi kartı limitleri etkilenmeden pratik ve hızlı şekilde alışveriş yapma imkanına kavuşmuş oluyor. Müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak yeniliklere imza atmaya ve müşterilerimize yeni fırsatlar sunmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Trendyol mobil uygulamasında ödeme seçeneklerinden Kuveyt Türk Alışveriş Finansmanı seçerek bilgilerini dolduran Kuveyt Türk müşterileri, Kuveyt Türk Mobil uygulamasına yönlendirilerek anında finansman hizmetinden yararlanabiliyor. Kuveyt Türk müşterisi olmayanlar ise görüntülü görüşmeyle kısa sürede müşteri olarak alışveriş yapabiliyor.