TeknoTalk

La Casa De Papel 6 2. Sezon Netflix’te, 6 Nisan Cuma Kaçırmayın

La Casa De Papel 6 2. Sezon Netflix’te, 6 Nisan Cuma Kaçırmayın

Tarihin en büyük soygunu tehlikede. İspanya Kraliyet Darphanesi’nde “Çernobil Planı”nı uygulamak üzere harekete geçen soyguncular için zaman daralıyor… Takma adları Tokio, Nairobi, Rio, Berlin, Helsinki, Oslo, Denver ve Moscow olan sekiz soyguncu planlarını başarıyla tamamlayabilecek mi?

Türkiye dahil tüm dünyada yankı uyandıran orijinal dizisi La Casa de Papel 2. Sezon Netflix’te Gösterime Giriyor. 6 Nisan Cuma Günü 2. Sezonu izleyebilirsiniz. Bu arada La Casa De Papelcileri Mutlu Edecek Diğer dizi önerileri de yok değil. 

Netflix’in, Türkiye dahil tüm dünyada yankı uyandıran orijinal dizisi La Casa de Papel ateşine düştüyseniz.  İlk sezonunu 13 bölüm olarak seyrettiğimiz dizinin merakla beklenen ikinci sezonu başlıyor.

Yeni bölümlerin yayına gireceği, dahiyane bir soygun planı yaparak Kraliyet Darphanesi’ni boşaltmaya soyunan Profesör ve ekibinin akıbetini öğrenmek için, 6 Nisan Cuma gününü iple çekiyoruz…

La Casa De Papel 6 2. Sezon Netflix ‘te Başlıyor

La Casa De Papel tutkunlarının bu bekleme süresini keyifle geçirebileceği suç üzerine başka diziler de var Netflix’te! İşte öneriler:

 


İlk ayı ücretsiz olmak üzere, ayda 15.99 TL’den başlayan fiyatlarla Netflix’e üye olabilir, tek hesaptan beş ayrı profil yönetebilirsiniz. www.netflix.com

Exit mobile version