Sosyal Medya

Otomobil

Leapmotor’dan ‘babaları baba yapan annelere’ tektaş yüzük hediye

Leapmotor, Babalar Günü’ne özel kampanyasıyla heyecan yaratıyor. Haziran ayı boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında, özellikle şehir içi ulaşımda kusursuz bir deneyim sunan Leapmotor T03 modelinin satın alımlarında “babaları baba yapan tüm annelere” tektaş yüzük hediye edecek.

Leapmotor’dan ‘babaları baba yapan annelere’ tektaş yüzük hediye

 

Yenilikçi tasarımlarla geliştirdiği son teknolojik araçlarını Ulu Motor distribütörlüğünde Türkiye pazarına sunan yüzde yüz elektrikli araç üreticisi Leapmotor, Babalar Günü’ne özel kampanyasıyla heyecan yaratıyor. Haziran ayı boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında, özellikle şehir içi ulaşımda kusursuz bir deneyim sunan Leapmotor T03 modelinin satın alımlarında “babaları baba yapan tüm annelere” tektaş yüzük hediye edecek.

 

Çin’in önde gelen elektrikli otomobil üreticilerinden Leapmotor’un Türkiye ve Avrupa’daki distribütörlüğünü üstlenen Ulu Motor, Babalar Günü’ne özel bir kampanyayla müşterilerinin karşısına çıkıyor. Leapmotor T03 modelinin yenilikçi tasarımı, çevre dostu yapısıyla özellikle şehir içi ulaşımda kusursuz bir deneyim sunan firma, haziran ayı boyunca gerçekleştireceği tüm satışlarda tektaş yüzük hediye edecek. Hızlı şarj olma özelliğiyle yüzde 30’dan yüzde 80 doluluğa yaklaşık 36 dakikada ulaşan yenilikçi modeli daha fazla kullanıcıya ulaştırmayı hedefleyen Ulu Motor, bu kampanyasıyla müşterilerinin otomobil deneyimine unutulmaz bir anlam kazandırıyor.

“Müşterilerimizin elektrikli araç deneyimini taçlandırıyoruz”

Tam dolu bir batarya ile şehir içi kullanımda 417 kilometre menzil sunan T03 modeline özel kampanya ile müşterilerine ek bir motivasyon kazandırdıklarını söyleyen Ulu Motor CEO’su Mahmut Ulubaş,

Leapmotor T03, yenilikçi tasarımı ve çevre dostu özellikleriyle dikkat çeken bir elektrikli otomobil modeli. Bu heyecan verici otomobili satın alanlar, aynı zamanda sevdiklerine de özel bir hediye sunma fırsatı da elde edecekler. Bu kapsamda tektaş yüzük, alıcılarımızın hem otomobil deneyimini taçlandıracak hem de sevdikleriyle paylaşacakları bir anı olacak. Ulu Motor olarak, Babalar Günü’ne özel kampanyamızla,T03’ü tercih eden müşterilerimize özel bir teşekkür sunmak istiyoruz” dedi.

“T03’ün yenilikçi tasarımı beklentileri fazlasıyla karşılıyor”

Leapmotor’un yeni nesil araçlar alanındaki tecrübesiyle tasarladığı T03 modelinin dizaynı ve dinamik yapısına ilişkin de bilgi veren Mahmut Ulubaş,

“80 kW maksimum güç ve 158 Nm maksimum tork sunan T03, şehir içi kullanımda 417 km’ye kadar menzil yapabiliyor. Bunun yanında çelik gövdesi ile kullanıcılarına huzurlu ve güvenli bir sürüş sağlayan aracımız için 6 yıl ve 100 bin kilometre batarya garantisi sunuyoruz. Yüzde yüz elektrikli ve tamamen çevreci bir araç olan T03, pratik olmasının yanı sıra şık iç ve dış tasarımı ile de kullanıcı beklentilerini fazlasıyla karşılıyor. 0’dan 100 km/s hıza ulaşması 12,1 saniye süren modelimizde ev tipi prizlerde 100 kilometrelik mesafe için gereken şarj kapasitesinin maliyeti, yaklaşık olarak 18 liraya denk geliyor. Tüm bu özellikleriyle piyasadaki modellerden sıyrılan yeni aracımızı, özellikle şehir içinde konforlu bir sürüş tercih eden kullanıcıların beğenisine sunmaktan büyük heyecan duyuyoruz” ifadelerini kullandı.