Sosyal Medya

Otomobil

Leapmotor T03, sıfır araç alımlarında 899.000 TL peşin alım fiyat fırsatı

Sınıfının ötesi tasarım ve performansıyla Yüzde 100 elektrikli Leapmotor T03, ocak sonuna kadar bireysel alımlarda 899.000 TL çok cazip bir fiyat sunuyor.

Leapmotor T03, sıfır araç alımlarında 899.000 TL peşin alım fiyat fırsatı

LEAPMOTOR ŞİMDİ OCAK AYI SONUNA KADAR 899.000 TL OLDUKÇA AVANTAJLI PEŞİN ALIM FİYATIYLA

Sınıfının ötesi tasarım ve performansıyla %100 elektrikli Leapmotor T03, ocak sonuna kadar bireysel alımlarda 899.000 TL çok cazip bir fiyat sunuyor.

Ocak ayına özel sunduğu kampanya ile Leapmotor T03, sıfır araç alımlarında 899.000 TL peşin alım fiyat fırsatı ile elektrikli araç arayışındaki müşterilerin dikkatlerini üzerinde topluyor. Kredili kampanya alternatifi de bulunan bu modelde, bireysel ve tüzel kişi kredi koşulları için siz de en yakın Leapmotor Yetkili Satıcısı ile iletişime geçebilirsiniz. Sınırlı süre için sunulan bu cazip 899.000TL nakit fiyatla şimdi tam da bir Leapmotor sahibi olma zamanı.

Kompakt yapısı ve estetik tasarımıyla ikonik şehirli Leapmotor T03

Bu yıl 20. yılını kutlayan Ulu Motor’un distribütörlüğünde satışa sunulan Leapmotor T03, tam dolu bir batarya ile şehir içi kullanımda 417 kilometreye varan menzil sunuyor. Kompakt görünümü, kullanışlı teknolojik özellikleri, akıllı bağlantıları ve sürüş destek sistemiyle elektrikli araç modelleri arasında öne çıkıyor.

Yüzde yüz elektrikli ve tamamen çevreci bir araç olan T03, pratik olmasının yanı sıra şık iç ve dış tasarımı ile de kullanıcı beklentilerini fazlasıyla karşılıyor. 10,1” multimedya sistemi, yokuş kalkış desteği, geri görüş kamerası, yapay zekâ menzil hesaplama özelliği, ısıtmalı yan aynaları, panoramik cam tavanı, özellikleriyle ön plana çıkan T03, sizlere konfor, ferahlık, teknoloji ve güvenliği bir arada sunuyor. Şık tasarımıyla dıştan, teknolojisi ve geniş iç hacmiyle içten kalbinize dokunan Leapmotor T03’ün, şehrin dar sokaklarındaki manevra kabiliyetine ve kullanım kolaylığına hayran olacaksınız.

Leapmotor T03’te sınırlı süre için geçerli olan bu çok özel kampanya hakkında detay bilgi için yetkili satıcılarla iletişime geçebilirsiniz.