Sosyal Medya

Genel

iPhone’da Silinmiş Verileri Kolayca Kurtarın

Leawo iOS Data Recovery, iPhone üzerinde silinmiş Verilerinizi Kolayca Kurtarın! iOS Veri Kurtarma Uygulaması Hakkında DETAYLAR BURADA!

iPhone / iPad / iPod Touch üzerinde silinmiş verileri kolayca kurtarın!

iOS kullanıcıları için önemli bir boşluğu dolduracak, bir çok kişiye faydası olacağına inandığım bir uygulamayı tanıtmak istiyorum. Leawo iOS Data Recovery!

iPhone Üzerinde Silinmiş Verileri Kolayca Kurtarın! iOS Data Recovery

iOS cihazınız üzerinde önemli miktarda bir veriyi kaybettiniz mi? Ne yapacağınızı mı bilmiyor sunuz? Size tavsiyem Leawo iOS Data Recovery uygulamasına bir göz atın.

iPhone Üzerinde Silinmiş Verileri Kolayca Kurtarın!

Hepsi bir arada iPod / iPad / iPhone veri kurtarma aracı olan Leawo iOS Data Recovery; herhangi bir cihazınız ya da hiçbir iTunes yedeklemeniz olmasa bile, silinen verileri kurtarmanıza hızlı bir şekilde yardımcı olacaktır.

Leawo iOS Data Recovery Galeri-  iOS Veri Kurtarma!

Özel iOS veri kurtarma programı olan uygulama , iPhone, iPad ve iPod Touch’ınızı derinden tarayarak birden fazla kez silinmiş / hasar görmüş / kaybolan veri dosyalarını kurtarabilir.

Uygulama ile hem DFU modda hemde genel modda 6 türde veriyi kurtabiliyorsunuz.

recover-from-device-start-dfu-mode iPhone Üzerinde Silinmiş Verileri Kolayca Kurtarın!

Uygulama ile (MMS / SMS / iMesajlar), Arama Geçmişi, Takvimler, Hatırlatıcılar ve Notlar da dahil olmak üzere DFU modunda 6 tür silinen verileri kurtarıyor. Genel modda da Kişiler, Mesajlar (MMS / SMS / iMesajlar), Arama Kaydı, Takvimler, Hatırlatıcılar ve Notlar içeren kayıp verileri iOS cihazınızı doğrudan tarayarak bu 6 tür silinmiş veriyi kurtarabilirsiniz.

Leawo iOS Data Recovery, Veri Yedekleme içinde kullanılabilir.

Veri kurtarma fonksiyonunun yanı sıra, çok fonksiyonlu veri kurtarma programı da yedekleme aygıtıyla birlikte veri yedekleme işlevleriyle donatılmıştır. ITunes ve iCloud yedeklemelerinden 14 dosya türündeki dosyaları hızla tarayabilir ve ayıklayabilir veya iOS cihazlarınızı doğrudan tarayarak 14 çeşit dosya elde edebilir ve yedekleyebilirsiniz. Taranan tüm dosyaları isterseniz yerel bilgisayara aktarabilirsiniz.

 

1. iOS cihazlarından birden çok silinen verileri kurtarma

recover-deleted-files

Bu iPod, iPad ve iPhone veri kurtarma, cihazınızı DFU modunda tarama yaparak veya genel tarama modu altında birden fazla silinen dosyayı alabilir. DFU modunda kurtarılamayan 6 tipte silinen dosyalar kurtarılabilir. Bunlar Kişiler, Mesajlar (SMS, MMS, iMesajlar), Arama geçmişleri, Notlar, Takvimler ve Hatırlatıcılar.

2. iTunes ve iCloud yedeğinden 14 türde veri aktarma.

recover-from-itunes-backup

Cihazınızı kaybettiyseniz ancak neyse ki kayıp iPhone / iPad / iPod touch’ınızın önceki iTunes ve iCloud yedeklemesini bilgisayarda duruyorsa şanslısınız. Bu uygulama iTunes yedeğinin okunamayan .sqlitedb dosyasında 14 çeşit dosya ayıklamanıza yardımcı olacak. Ayrıca Apple Kimliğinizle dosyaları iCloud yedeğinden hızlı bir şekilde geri getirebilirsiniz.

3. 14 çeşit dosyayı doğrudan iOS cihazlarından tarayıp  yedekleyebilirsiniz.

directly-scan-device

Çok işlevli iPad / iPod / iPhone veri kurtarma yazılımı, iOS cihazlarınızı doğrudan tarayarak 14 çeşit veri yedeklemenize yardımcı olacak bir veri yedekleme aracı olarak da işlev görebilir.Taranabilen ve yedeklenebilecek dosyalar arasında şunlar bulunur;

Fotoğraf Makinesi Fotoğraf ve videolar, Fotoğraf Akışı ve Fotoğraf Kütüphanesi’ndeki resimler, kişiler, notlar, mesajlar, ileti ekleri, WhatsApp, WhatsApp ekleri, Safari Yer İşaretleri, arama geçmişleri, sesli notlar, takvim ve anımsatıcılar. 

Taranan tüm dosyalar, bilgisayara ileride kullanmak üzere yedek olarak toplu bir şekilde dışa aktarılabilir.

4. Çeşitli biçimlerdeki dosyaları toplu olarak PC’ye çıkartın.

various-output-formats

Fonksiyonel iPhone / iPad / iPod touch veri kurtarma programı, alınan tüm fotoğraflar da dahil olmak üzere, seçilen tüm dosyaları ilgili dosya formatlarına (.tiff, .tif, .jpg, .jpeg, .gif, .png, .bmp) çevrilebilir.Kaydedilmiş videolar (.mov), Sesli Notlar (.m4a),Kişiler (.csv, .vcf, .html), Metin Mesajları (.csv, .html), Mesaj Ekleri (.jpg, .png, .mov, .m4a),Arama geçmişi / Takvim / Notlar / Hatırlatmalar / Safari yer imleri (.html).

5. Çeşitli iPhone / iPad / iPod touch modellerini tam olarak destekler.

recover-data-from-all-iphone-ipad-ipod-touch

Hepsi bir arada iPad / iPhone / iPod veri kurtarma programı iPhone, iPad ve iPod Touch’ın tüm farklı modellerini destekliyor.

Bunlar arasında iPhone SE, iPhone 6s / 6s Plus, iPhone 6 / 6 Plus, iPhone 5s, iPod touch 6, iPad Pro, iPad Air 2, iPad mini 4 vb. bulunuyor.

Tüm bu cihazlar için  iOS veri kurtarma aracı ile iPod touch veri kurtarma, iPad veri kurtarma ve iPhone veri kurtarma işlemlerini kolayca ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

6. Uygulama iOS 9.3 ve sonrası ile de uyumludur.

compatible-with-ios9

7. Farklı nedenler için kaybolan verileri kurtar.

recover-lost-data-due-to-different-causes

8. Aradığınız dosyaları hızlı bir şekilde dosya arama / filtreleme / önizleme özellikleri ile bulabilirsiniz.

quickly-find-target-files

9. Veri kaybı olmadan hızlı ve sorunsuz kurtarma

recover-without-data-loss

 

Leawo iOS Data Recovery  Satış Fiyatı!

ios-data-recovery-1

Size: 18.87 MBVersion: V3.2.1.0 Fiyatı: $59.95

Windows: Şimdi Satın Al  Ücretsiz Deneme

ios-data-recovery-mac-1

Fiyatı: $59.95

Mac: Şimdi Satın Al Ücretsiz Deneme

Leawo