Sosyal Medya

Kripto Para

Ledger 1.3 Milyar Euro Değerlemeye Ulaştı!

Kritik dijital varlık güvenliğinde dünya lideri olan Ledger Seri C yatırım turu kapsamında 100 milyon dolar yeni yatırım alarak toplamda 1,3 milyar dolar değerlemeye ulaştı.

Ledger 1.3 Milyar Euro Değerlemeye Ulaştı!

 

  • 100 Milyon Euro yatırım alan LEDGER 1.3 Milyar Euro Değerlemeye Ulaştı!

 

2022, değişken makroekonomik koşullar ile birlikte kripto endüstrisi için zorlu bir yıl oldu. Kritik dijital varlık güvenliğinde dünya lideri olan Ledger ise zorlu geçen bu dönemin ardından çıktığı Seri C yatırım turu kapsamında 100 milyon euro yeni yatırım aldığını duyurdu. Üstün kullanım kolaylığı ve sağladığı güvenlik sayesinde dünyadaki tüm kripto varlıkların %20’sini güvence altına alan Ledger, bu yatırımın ardından 1,3 milyar euro değerlemeye ulaştı. Ledger CEO’su Pascal Gauthier, sürecin duyurulmasının ardından tüm dijital değerleri güvence altına alma hedeflerinden bahsetti.

Kritik dijital varlık güvenliğinde dünya lideri olan Ledger Seri C yatırım turu kapsamında 100 milyon dolar yeni yatırım alarak toplamda 1,3 milyar dolar değerlemeye ulaştı. Ledger’ın, milyonlarca kişiye yeni nesil güvenilir cihazlar sunma misyonunun, uzun vadeli yatırımcıların devam eden desteği ve donanım devrimine önem veren yeni yatırımcıların vizyonu sayesinde hızlanması planlanıyor. Ledger CEO’su Pascal Gauthier yaptığı açıklamada “Uzun vadeli yatırımcılarımıza devam eden destekleri için minnettarız. Mevcut değer ve donanım devrimini destekleyen yeni yatırımcılara ise ‘Hoş geldiniz.’ diyoruz. Bu yatırım, kritik dijital varlıkları ve blok zinciri özellikli teknolojiyi keşfeden milyonlarca kişiye yeni nesil güvenilir cihazları sunma misyonumuzu hızlandıracak. Bildiğiniz gibi 2022, önemli kripto borsalarının çöküşü ve değişen makroekonomik koşullar da dahil olmak üzere kripto endüstrisi için zorlu bir yıl oldu. Bu zorlu ortamda Ledger, işimizin donanım ve hizmet bölümleri için sürekli olarak güçlü bir esneklik ve artan bir uyum gösterdi.” ifadelerinde bulundu.

 

 Ledger CEO’su Pascal Gauthier - © samuel kirszenbaum<br /> +336 15 26 80 21<br /> mail@samuelk.net

“Ledger’ı Sektörde Altın Standart Olarak Konumlandırıyoruz”

Ledger’ın kuruluşundan bu yana piyasanın inişli çıkışlı bir seyir izlediğini belirten Ledger CEO’su Pascal Gauthier,

“İnsanların kriptonun var olup olmaması gerektiğini sorguladığı zamanlar oldu ancak bizim blok zinciri inovasyonuna olan inancımız hiç bir zaman sarsılmadı. Kripto para birimlerinin vaadini yerine getirerek ve Ledger’ı sektörde altın standart olarak konumlandırarak değişken anlarda müşterilerimiz için güvenli liman olmaya devam ediyoruz. Piyasadaki endişeler arttığında, insanlar Ledger cihazlarını satın almak ve Ledger Live işlem hizmetlerini günlük olarak kullanmak için yarışıyor.” dedi.

 

“Değer Zinciri Her Sektörü Yeniden Tanımlayacak”

 “Önümüzdeki 5 ila 10 yıl içinde, değer zinciri yükselişinin milyarlarca insanın varlıklarını yönetme şeklini yeniden şekillendireceğine, internet ile etkileşimimizi, aracıların rolünü, küresel ekonomiyi ve her sektörü yeniden tanımlayacağına inanıyorum.” diyen Pascal Gauthier,

“Temel güvenlik özelliklerinden yoksun akıllı telefon ve bilgisayarlar, merkezi olmayan bir değer zincirinde varlık sahibi olmak ya da ticaret yapmak için değil, merkezi bilgi internetinde içerik üretmek ve paylaşmak için üretildi. Yeni dönemi keşfetmek için ise yeni nesil bir donanıma ihtiyacımız var. Ledger Stax’ın yakın zamanda piyasaya sürülmesiyle, tam olarak bunu mümkün kılmayı planlıyoruz. Bu yeni nesil donanım cüzdanı, Ledger’ın benzersiz güvenliği ile iPod ve iPhone’un ortak mucidi ve tasarımcısı Tony Fadell tarafından tasarlandı. Aldığımız tepkiler bizi çok memnun etti. En iyi kullanıcı deneyimini yaratmak için çalışmaya devam ediyoruz.” ifadelerinde bulundu.

“Ledger Live’i ve Diğer Birçok Yeni Hizmeti Geliştirmeye Devam Edeceğiz”

“Çığır açan donanım cihazlarımızı geliştirmek her zaman görevimiz olacak ve yazılım deneyiminizi yükseltmek de en önemli önceliğimiz olmaya devam edecek.” açıklamasında bulunan Gauthier,

“Bu nedenle Ledger Live’a yeni coin’ler, blok zincirleri, hizmetler ve özellikler entegre ederek ve Ledger Extension’ın yakın zamanda piyasaya sürülmesinin de gösterdiği gibi Web3 deneyiminize kullanım kolaylığı sağlayıp Ledger yazılım deneyiminizi geliştirmeye devam edeceğiz. B2B tarafında, işletmelere yönelik Ledger Enterprise, giderek artan sayıda şirketin uygun yönetim ve güvenlik çerçeveleriyle dijital değerden yararlanmasını sağlayacaktır. Ledger cihazlarımız değeriniz, kimliğiniz, verileriniz, hisse senetleriniz ve çok daha fazlası dahil olmak üzere sürekli genişleyen bir dizi token haline getirilmiş varlığı yönetmenize olanak tanıyarak tam sahiplikle bağlantı kurmanızı sağlayacaktır.” dedi.