Sosyal Medya

Kripto Para

Ledger Live’ın yeni KAZAN özelliği kripto yatırımcılarına yeni avantajlar sağlıyor!

Dijital varlıkların güvenle korunmasını sağlayan ve kripto varlıkların doğru yönetimi için destek sunan Ledger Live, kripto yatırımcılarını destekleyen özellikler sunmaya devam ediyor.

Ledger Live’ın yeni KAZAN özelliği kripto yatırımcılarına yeni avantajlar sağlıyor!

 

Ledger Live’ın yeni KAZAN özelliği portföyleri doğru şekilde büyütüyor.

 

Dijital varlıkların güvenle korunmasını sağlayan ve kripto varlıkların doğru yönetimi için destek sunan Ledger Live, kripto yatırımcılarını destekleyen özellikler sunmaya devam ediyor. Kripto satın alımı, varlık büyütme ve NFT yönetme işlemleri için kolay ve güvenli çözümler sunan Ledger Live, yeni eklediği ‘Kazan’ özelliği ile portföyleri doğru şekilde büyütmeye yardımcı oluyor. Bu yeni özellik kullanıcıların varlıklarını stake etmesine, ödülleri takip etmesine ve birden fazla zincirde yeni stake etme fırsatları keşfetmesine olanak sağlıyor. Kritik dijital varlık güvenliği ve kullanımı konusunda dünya lideri olan Ledger, Ledger Live uygulamasında ‘Kazan’ özelliğinin sağladığı avantajları paylaşıyor.

 

Dijital varlıkların takas edilmesini sağlayan kripto para borsaları, kripto kullanıcıları tarafından sıkça kullanılmaya devam ediyor. Ledger ise kripto kullanıcılarının dijital varlıklarını ve özel anahtarlarını üçüncü taraf hizmetlerine erişmeleri için bir ağ geçidi sağlamaya yardımcı olan Ledger Live uygulamasıyla güvenli işlemleri destekliyor. Ledger Live hizmet sunduğu satın alma, satma ve takas etme özelliklerini yanı sıra kullanıcıların portföylerini doğru şekilde büyütmesine yardımcı olan ‘Kazan’ özelliği ile kazanmanın en güvenli yolunu sunuyor. Kritik dijital varlık güvenliği ve kullanımı konusunda dünya lideri olan Ledger, Ledger Live uygulamasında ‘Kazan’ özelliğinin sağladığı avantajları paylaşıyor. 

 

Artık tek ve kullanımı kolay bir kontrol paneli üzerinden işlem yapma imkanı sunan ‘Kazan’ özelliği; varlıkların stake edilmesine, ödüllerin takip edilmesine ve birden fazla zincirde yeni stake etme fırsatlarının keşfedilmesine olanak tanıyor. Aynı zamanda Solana (SOL), Tezos (XTZ), Ethereum (ETH), Cosmos (ATOM), Lido Token (SETH), Near (NEAR) ve Cardano (ADA) gibi kripto varlıkları kapsayan tüm stake pozisyonları ve doğrulayıcılar için veri sağlanabiliyor.

 

Ledger Live ile Değer İnterneti Güvenli Bir Şekilde Keşfediliyor

 

Ledger Live aracılığıyla, 1,5 milyondan fazla aktif kullanıcı dijital varlıklar üzerinde işlem yapabiliyor ve değer internetini güvenle keşfedebiliyor. Ledger Live uygulaması ile özel anahtarlar Ledger cihazında otomatik olarak korunurken, ‘Keşfet’ bölümündeki sürekli genişleyen DApp listesine de erişim sağlanabiliyor.