Sosyal Medya

Donanım

Legrand Salbei & Salbei Selection Anahtar-Priz Serisi ile Evinizi Renklendirin!

Bina, elektrik ve dijital altyapılar için geliştirdiği ürün ve sistemler konusunda uzman olan Legrand, SalbeiTM & SalbeiTM Selection anahtar-priz serisiyle yaşam alanlarının atmosferini değiştirmeye devam ediyor.

Legrand Salbei & Salbei Selection Anahtar-Priz Serisi ile Evinizi Renklendirin!

 

Bina, elektrik ve dijital altyapılar için geliştirdiği ürün ve sistemler konusunda uzman olan Legrand, SalbeiTM & SalbeiTM Selection anahtar-priz serisiyle yaşam alanlarının atmosferini değiştirmeye devam ediyor. Estetiğin, kalitenin ve renk çeşitliliğinin daha hesaplı olarak Legrand’ın kalitesiyle bir araya geldiği SalbeiTM & SalbeiTM Selection serisi, modern ve minimalist tasarımıyla ön plana çıkıyor.

 

Bina, elektrik ve dijital altyapılar için geliştirdiği ürün ve sistemler konusunda uzman olan Legrand’ın kalitesini, sade bir şıklıkla birlikte sunan SalbeiTM & SalbeiTM Selection anahtar-priz serisi, estetik tasarımı ve kolay montaj özellikleriyle fark yaratarak modern ve minimalist tasarımıyla ön plana çıkıyor.

Legrand SalbeiTM & SalbeiTM Anahtar-Priz Serisi ile Evinizi Renklendirin

 

Fiyatın yanı sıra kalitenin de önemli olduğu her tür projeye uyumluluğuyla ön plana çıkan SalbeiTM & SalbeiTM Selection, renk çeşitliliği sayesinde kullanıcısına modern ve minimalist tasarımın kapılarını açıyor. Yaşam alanlarının tasarımında son trendleri yakalamak isteyenler için eşsiz bir seçenek olan SalbeiTM & SalbeiTM Selection, klasik oymalı mobilyalardan modern köşe takımları ve TV gruplarına kadar tüm seçim ve zevklere aynı anda hitap etmesiyle dekorasyonda fark yaratmanızı sağlıyor. Gelişmiş işlevleri ve kolay montaj özellikleriyle yaşam alanlarındaki tüm ihtiyaçlarınızı karşılayarak; beyaz, bej, alüminyum, antrasit, şampanya, ve füme renk seçenekleriyle bu kış da yaşam ve çalışma alanlarınıza hareket getirecek. SalbeiTM & SalbeiTM Selection ile Legrand, yaşam ve çalışma alanlarının dekorasyonunda fark yaratmak isteyenlerin öncelikli tercihi olacak.

 

Komple çözüm sunma felsefesi ile Legrand’ın ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için www.legrand.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.