TeknoTalk

Lenovo ile Survivor Heyecanı, Dominik Tatili Kazanmak için Son Gün 15 Nisan!

Lenovo ile Survivor Heyecanını yaşamak için  Son Gün 15 Nisan!

Lenovo ile Survivor gibi bir tatil kazanmak isteyenler, Fırsat için son gün 15 Nisan! Lenovo Alana Survivor Heyecanı, Dominikte Tatil Kazanma Şansı Kampanyasını Kaçırmayın! Teknoloji merakınız size Survivor Macerası kazandırabilir.

Lenovo markalı dizüstü bilgisayar satın alıp, Dominike gitme şansı yakalamak için son 7 gün. Hadi bu fırsatı sen de kaçırma! 

Dünyanın en önemli bilgisayar üreticisi, sunucu alanında ve Moto markası ile akıllı telefon pazarında hızla büyüyen teknoloji devi Lenovo, teknoloji severleri Karayipler’in en gözde tatil merkezi olan Dominik Cumhuriyeti’ne gönderiyor.

Kampanya kapsamında, 15 Nisan tarihine kadar Lenovo markalı dizüstü bilgisayar alan herkes her bin (1.000 TL) Türk Lirası değerindeki alışveriş için 1 çekiliş hakkı kazanacak ve seçeceği bir kişiyle birlikte rüyaları süsleyen bir tatile çıkma şansına sahip olacak. Bir kişi maksimum 6 çekiliş hakkına sahip olacak.

 

Lenovo ile Survivor Heyecanı yaşamak isteyenler, Başvurmak çok kolay

Kampanyaya katılmak için yapılması gerekenler ise oldukça kolay. Perakende mağazalarından veya online satış kanallarından alınan ürünlerde geçerli olacak kampanyaya göre;  en az bin TL (1.000 TL) değerindeki ürününüzü aldıktan sonra www.lenovodominikmacerasi.com sitesinden başvuru yapabilirsiniz.

Siz de 15 Nisan’da sonlanacak olan kampanyanın ardından açıklanacak talihlilerden biri olarak seçeceğiniz bir kişiyle; Dominik Cumhuriyeti’ne gidebilir ve bembeyaz kumların ve okyanusun keyfini çıkarabilirsiniz.

Lenovo ile Survivor Heyecanı, Dominik Tatili Kazanma Şansı, Kampanyaya dahil ürünler:

Lenovo Dominik Macerası

Exit mobile version