Sosyal Medya

Tablet

Lenovo Tab P12 ile öğrenme ve oyun olanaklarını bir arada!

Lenovo, Tab P12 tableti ile eğlence, öğrenme araçları ve daha fazla mobiliteyi üstün bir performansla buluşturuyor.

Lenovo Tab P12 ile öğrenme ve oyun olanaklarını bir arada!

 

Lenovo, Tab P12 tableti ile eğlence, öğrenme araçları ve daha fazla mobiliteyi üstün bir performansla buluşturuyor.

 

Teknoloji devi Lenovo, daha çok yönlü kullanım ve daha fazla kişisel zaman için geliştirdiği Lenovo Tab P12 ürünü ile Android™ işletim sistemli tüketici sınıfı tablet ürün grubunu güçlendiriyor. Eğlence, öğrenme araçları ve daha fazla mobiliteyi bir araya getiren Tab P12, modern yaşamın gerektirdiği çok çeşitli tüketici ihtiyaçlarını karşılarken üstün bir performans sunuyor. 

 

Öğrenmede ve eğlencede güç ve performans

 

Lenovo, Lenovo Tab P12 ürünü ile öğrenme ve oyun olanaklarını bir araya getirirken lise ve üniversite çağındaki öğrenciler için vazgeçilmez bir okula dönüş cihazı sunuyor. Lenovo Tab P12, video izleme ve web’de gezinme için 12,7 inç boyutunda büyük bir 3K ekranın yanı sıra JBL® hoparlör sistemiyle karşımıza çıkıyor. Lenovo Tab P12, eğlenceli içeriklerden daha fazla derinlik, netlik ve ayrıntı sunarken, Dolby Atmos® desteği sayesinde daha zengin ve çok boyutlu bir ses deneyimi sağlıyor. Lenovo Tab P12, pil ömrü ise ürünün hem öğrenme hem de eğlenme amacıyla uzun süre kullanılabilmesine olanak tanıyor. Lenovo Tab P12, yeni Lenovo Tab Pen Plus ve ThinkPad’den ilham alan klavye uyumluluğuyla öğrenmenin daha akıllı yollarını destekliyor. Bölünebilen büyük ekran, çevrimiçi derslerde bir yandan not alırken bir yandan belge görüntülemeye olanak tanıyor. Özel geliştirilen okuma modu ve göz sağlığı özelliği ise kullanıcıyı içine alan uzun çalışma oturumlarını destekliyor.

Aktif yaşam tarzına daha iyi taşınabilirlik

 

Lenovo’nun yakın zamanda yaptığı bir araştırmanın sonuçlarına göre, tablet kullanıcılarının ihtiyaçları birbirinden farklı ve sürekli değişiyor. Kullanıcıların önemli bir çoğunluğu, tabletlerini web’de gezinme, eğlence, eğitim ve üretkenlik aracı olarak kullanıyor ve bu durum, eğlence amaçlı kullanımın da üretkenlik dönemleri kadar hayati öneme sahip olduğunu ortaya koyuyor. Kullanıcılar özellikle pil ömrüne büyük önem veriyor. Pandemi sonrası dönemde hibrit yaşam kalıcı hale gelirken tüketiciler iş, öğrenme, eğlenme ve boş zaman aktivitelerini giderek daha fazla bir arada yürütüyor. Değişen bu talep ve beklentiler karşısında Lenovo, yeni Lenovo Tab P12’yi eğlenme, öğrenme, üretkenlik ve aktif hibrit yaşam tarzları ve daha iyi taşınabilirlik için üst kalite (P) ve genel kullanıcıya yönelik (M) bir tablet olarak tasarladı.

Değişen dijital ihtiyaçlara mükemmel çözüm

 

Lenovo Tablet Grubu Başkan Yardımcısı Tony Chen, ürün hakkında şunları söylüyor:

“İş, çalışma ve oyun arasında kesintisiz geçişten sağlam pil ömrü ve gezginler için gelişmiş 5G özellikli mobilite olanaklarına kadar Lenovo tabletler, daha akıllı hibrit yaşam kavramının yeniden tanımlanmasına yardımcı oluyor. Tablet kullanıcılarının tabletleriyle ilgili beklentilerinin her zamankinden daha fazla olduğu günümüzde, kullanıcıların yüzde 80’inden fazlası tabletlerini üretkenlik ve eğlence için kullanıyor. Bu yüzden yeni Lenovo Tab P12, modern tablet kullanıcılarının ve evlerin çok yönlü ve değişen dijital ihtiyaçlarına uyum sağlamak üzere bir tür günlük yardımcı olarak tasarlandı.”

İlham al, öğren ve boş zamanların keyfini çıkar

 

Lenovo’nun “en iyi okula dönüş tableti” olan Lenovo Tab P12 hem çalışma hem de oyun süresinden en iyi şekilde yararlanmak için tasarlandı. Birden fazla kullanıcı hesabını barındırabilen bu çok yönlü cihaz, öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamasına yardımcı olmak üzere geliştirildi. Ürün, oyun oynamayı, çalışmayı ve yaratıcılığı tek bir taşınabilir tablette bir araya getiriyor.

Eğlence tarafında, Lenovo Tab P12’nin 12,7 inç boyutundaki büyük LCD ekranı; çevrimiçi yayınlar, tasarım çalışmaları ve hafif oyun deneyimi için ideal 3K (2944 x 1840) çözünürlüğe sahip. Geniş ekran sadece daha geniş bir görünüm değil, aynı zamanda yüksek kaliteli görseller sağlarken, aynı boyuttaki Full HD ekranlara kıyasla yüzde 50 daha fazla piksel yoğunluğu sunuyor. Ürünün daha fazla piksel yoğunluğuna sahip ekranı, aynı boyut ile daha zengin görüntüler sunarak, daha karmaşık ayrıntılar ve nispeten yüksek kontrast oranıyla daha göz alıcı renkler sağlıyor. Lenovo Tab P12 ayrıca, dörtlü JBL hoparlör sistemi ve Dolby Atmos desteğiyle kullanıcıyı içine alan çok boyutlu bir ses deneyimi sunuyor.

 

Maksimum güç

 

Sekiz çekirdekli işlemciden güç alan 8 GB’a kadar RAM ile bu tablet, hızlı ve akıcı işlemler için geliştirildi. Pil ömrünün çoğu kullanıcı için büyük öneme sahip olduğu günümüzde, Lenovo Tab P12, uzun molalar için 10 saate kadar video oynatma sağlayan 10.200 mAh pil gücüne sahip bir tablet olarak karşımıza çıkıyor.

Hassas not alma, şema çizme veya PDF belgelerine açıklama eklemeyi gerektiren çalışmalar için ise Lenovo Tab P12, ücretsiz Nebo® ve MyScript Calculator 2 uygulamalarıyla birlikte kullanışlı bir ekran kalemi olan Lenovo Tab Pen Plus4 ile geliyor.

Arka plan müziği ve göz bakımı 

Üretkenliği desteklemek için Lenovo Tab P12, tablet ve bilgisayar deneyimlerini birleştirmeye yardımcı olan Lenovo Freestyle ile Windows işletim sistemine sahip bir bilgisayarın kablosuz çizim tableti olarak da işlev görebiliyor. Lenovo Tab P12 kullanıcıları ayrıca, yazı yazmak için ürünün ThinkPad’den ilham alan klavyesini takarak eğlenceden çalışmaya hızlıca geçiş yapabiliyor. Klavyede 1,5 mm tuş hareketi ile 0,2 mm parmak oyukluğuna sahip tuşlar ve rahat bir yazma deneyimi için tuşların orta noktaları arasında 19 mm tuş aralığı bulunuyor. Dahili trackpad ve 16 işlev kısayolu sayesinde kullanıcılar, çalışma alanında gezinmeyi kolayca gezinebiliyor. Üst düzey çoklu görev için kullanıcılar artık bölünmüş ekranda dört uygulamaya ve 5 adede kadar kayan pencereye erişebiliyor. Bunun yanında, arka plan müziği ve göz bakımı özellikleriyle okuma modu, okumayı seven öğrenciler için rahat ve ilgi çekici bir deneyim sunuyor. Çevrimiçi görüntülü arama ve dersler için mükemmel bir biçimde tasarlanan ultra geniş 13 MP ön kameraya sahip ürün, ince ve hafif yapısı sayesinde kampüste kolayca taşınabiliyor.