Sosyal Medya

Windows Phone

Lenovo Windows 10 Mobile Telefon Üretmeyecek

Lenovo Windows 10 Mobile yüklü yeni telefonlar üretmek niyetinde olmadıklarını açıkladı. Microsoft'un mobil platformu güven vermiyor.

Lenovo Windows 10 Mobile yüklü yeni bir model çıkarmayacak!

Çinli teknoloji devi Lenovo’nun COO’su Gianfranco Lanci,Windows 10 Mobile yüklü yeni telefonlar üretme niyetinde olmadıklarını açıkladı.

Microsoft’un taahhüt sorunları sebebi ile bu kararın alındığı belli. Microsoft’un mobil platformu güven vermiyor. Bu yüzden Lenovo Windows 10 Mobile yüklü telefonlar üretmek istemiyor.

Canalys Channel Forum 2016’da konuşan Lanci, Masaüstü Windows 10’nun iş dünyasında çok iyi işler yaptığını ancak aynı başarıyı mobil platformlarda gösteremediğini söyledi.

Lenovo Windows 10 Mobile

Lenovo Windows 10 mobil platformuna artık güvenmiyor!

Microsoft Windows 10 Mobile işletim sistemini geçtiğimiz sene başlatmıştı. Bu haliyle iOS ve Android’ten sonra 3. büyük mobil platform olmasına rağmen bu gücünü değişik modeller üretmekte kullanabilmiş değil. 2016 yılı ise tam bir kayıp yıl oldu. mobil hizmetlerden bir çok kişi çıkarıldı. Tüm bunlar göz önüne alındığında Lenovo’nun Microsoft’un geleceğinde mobilin olmadığını düşünmesi gayet doğal.

Buna rağmen son bir model çıkarabilir söylentileri de yok değil.

 

Thenextweb