Sosyal Medya

Android

Lenovo ZUK Z2 Pro Şaşırtıcı Derecede İyi!

ZUK Z2 Pro iCloud ile şaşırtıcı derecede senkronize, ekonomik ve üst düzey özelliklere sahip.

ZUK aslında Çin akıllı telefon pazarında unutulmuş bir marka iken Lenovo’nun satın alması ile Moto ve Vibe gibi isimler arasına yeni alt marka olarak katıldı.

Geçen yıl mobil tarafındaki ayrışmadan sonra pazara ZUK Z2 Pro ile tekrar bir giriş yapıyor.

Yeni ZUK Z2 Pro Qualcomm 2.15GHz, 4 çekirdekli Snapdragon 820 işlemci, Yüksek hızlı Wifi UFS 2.0 ile birlikte 128 GB gibi yüksek bir kapasite ile geliyor. LPDDR 4GB Ram 6GB’a kadar genişletilebiliyor. Type-C portu ile USB 3.1 bağlantı  , Cat 6 LTE, çift Nano SIM slotu ve elbette Quick Charge 3.0 ve 3.100 mAh bir pil.

slide1-pic3

Zuk Android tabanlı Zui 2.0 işletim sistemini kullanıyor. Ancak NFC desteği nedense yok.

Z2 de odaklanan ana özelliklerden biride 5.2 inçlik 1080p Super AMOLED ekranı. 2.5D Gorilla Glass 3 ekran koruması mevcut.

Kavisli cam ve 4.6 mm kalınlığında metal orta çerçeve arasında darbe emici bir tabaka yer alıyor ki düşürmelere karşı oldukça dayanıklı.

zuk-z2-pro-rollcage

Arka tarafında Optik kalp hızı sensörü sayesinde fitness aktivitelerinizi oldukça hassas takip edebiliyorsunuz. Ayrıca güneşli bir havada ana kamera 15 seviye UV detektörü olarakta kullanılabiliyor.

slide1-pic1

Kamera olarak ise Samsung 13 Megapiksel 1.34um sensör ve parlak canlı f/1.8 oranındaki diagram,PDAF, Optik görüntü sabitleyici ve çift tonlu flaş var. ZUK ayrıca video çekimlerinde görüntü sabitleyicinin daha iyi iş yaptığını belirtiyor.

slide1-pic2

Ön taraftaki kamera ise 8 Megapiksel 1.4um ve f/2.o diagram Cinsiyetinizi otomatik tespit eden akıllı güzelleştirme moduna sahip.

zuk-z2-pro-icloud

Son olarak ZUK oldukça başarılı Apple iCloud Senkronizasyon yeteneği eklemiş. iPhone’dan Android telefona geçmek isteyenlerin işini oldukça kolaylaştırıyor.

slide1-pic4

Gelelim Fiyatlarına?

  • Z2 Pro Elite Edition (6GB Ram 128GB Storage) 420$  ki Yarından itibaren ön siparişi başlıyor.

Bu rakam size fazla geldiyse 10 Mayıs’tan itibaren ön siparişle 4GB Ram ve 64GB Storage olan sürümü satışa çıkıyor. Ancak Henüz fiyatı belli değil.

Şirket yetkililerinin açıkladığına göre Avrupa ve Orta Asya pazarında da yer alma planları var.

ZUK