Sosyal Medya

Kripto Para

LEVER, BRC-20 Launchpad’i duyurduktan sonra yükselişe geçti

Bybit Global tarafından hazırlanan bültende günün sektör gelişmelerine yer veriliyor.SPX endeksi, tüccarların çoğunlukla izinli olduğu dönemde işlem hacminin daralmasıyla bir gecede %0,42 artış gösterdi. Daha geniş kripto para piyasası, Bitcoin ve Ether'in son 24 saat içinde sırasıyla %2,70 ve %2,09 düşmesiyle geriledi.

LEVER, BRC-20 Launchpad’i duyurduktan sonra yükselişe geçti

 

Bybit Global tarafından hazırlanan bültende günün sektör gelişmelerine yer veriliyor.

SPX endeksi, tüccarların çoğunlukla izinli olduğu dönemde işlem hacminin daralmasıyla bir gecede %0,42 artış gösterdi. Daha geniş kripto para piyasası, Bitcoin ve Ether’in son 24 saat içinde sırasıyla %2,70 ve %2,09 düşmesiyle geriledi.

 

Bugünün en iyi performans gösteren oyuncusu, LeverPro’nun yaklaşan BRC-20 lansmanları ve yüksek getirili stake etme ile küresel DeFi etkisine hazırlanmasının ardından %46,7 artış gösteren LEVER oldu.

2019’da kurulan LeverFi (LEVER), kaldıraçlı ticaret fırsatları sağlama konusunda uzmanlaşmış merkezi olmayan bir finans (DeFi) platformudur. BTC ekosistemi için yenilikçi BRC20 DeFi projelerine odaklanan bir BRC-20 launchpad olan LeverPro’yu başlatmaya hazırlanıyorlar. Teminatlı sabit coinler, varlık ödünç verme/borç alma ve yield farming gibi alanları kapsayan, lansmana hazır birkaç projesi bulunuyor. LeverPro, proje ekiplerini iş birliğine davet ediyor ve yüksek APR’lerle LEVER staking için teşvikler sunuyor. LeverFi tarafından desteklenen platform, yakında ortaklarla birlikte pazarlamaya başlayacak ve DeFi ticaret deneyimini geliştirerek küresel olarak genişlemeyi hedefliyor.

Metis (METIS) kripto para birimi, kısmen MetisDAO Vakfı’nın ekosistem gelişimi için verdiği 360 milyon dolarlık hibe sayesinde %50’lik bir artış göstererek 30 günlük kazancını %240’ın üzerine çıkardı. Metis ekosisteminde gelişimi, likiditeyi ve benimsenmeyi artırmayı amaçlayan bu hibenin 2024’ün ilk çeyreğinde ödenmeye başlanması planlanıyor. Bu ödüllerin beklentisi, Metis projelerine kilitlenen değeri 500 milyon doların üzerine çıkarmıştır. Ayrıca, Maia (MAIA) ve Hermes (HERMES) gibi ekosistem projelerinin tokenlarında da önemli artışlar görüldü ve bazı likidite havuzlarındaki yıllık ödüller %200’e kadar ulaştı. Merkezi olmayan bir ticaret protokolü olan Tethys’teki işlem hacimleri de hızla artarak TETHYS tokenlarında %60’lık bir fiyat artışına yol açtı.