Sosyal Medya

Otomobil

Lexus, ATP Tour ile Tenisin Zirvesine Ortak Olmaya Devam Ediyor

Lexus, ATP Tour ile Tenisin Zirvesine Ortak Olmaya Devam Ediyor

Premium otomobil üreticisi Lexus, profesyonel erkek tenis turnuvalarının zirvesi olan ATP Tour ile bu sezon da Platinum Partner ve Resmi Otomotiv Partneri olarak iş birliğine devam ediyor. ATP Tour’da 2023 yaz aylarından itibaren yerini almaya başlayan Lexus, 2024’te ise iki kat daha fazla turnuvaya ismini yazdırarak adından söz ettirecek.

Yeni Zelanda’nın Auckland kentindeki ATP 250 ASB Classic ile heyecan verici bir başlangıcın ardından Lexus, 29 Ocak’ta Montpellier’de başlayacak olan ATP 250 Sud de France Açık ile Avrupa turnuvalarını başlatıyor.

Lexus sponsorluğundaki turnuvaların takvimi, Fransa, Hollanda, İngiltere, İspanya, Kazakistan ve İtalya gibi şehirleri içeren 14 etkinliği içeriyor. ATP Tour’un zirvesi olan Nitto ATP Finalleri ise, Kasım ayında Torino’da gerçekleştirilecek.

Lexus aktiviteleri her turnuvaya özel olarak yapılacak. Tamamen yeni Lexus LBX, elektrikli RZ 450e gibi modellerin yanı sıra Lexus’un tam hibrit ve plug-in hibrit modelleri de öne çıkarılacak. Bu araçlar, turnuva yetkililerine ve tenisçilere eşlik edecek.

Bununla birlikte premium marka, tenis severlerin oyuncular arasındaki rekabeti keşfetmesini sağlayan ve oldukça popüler bir uygulama olan ATP Head2Head’in ana sponsoru olmaya devam edecek. Bu eğlenceli videolar, oyuncuların kişiliklerini daha farklı alanlarda yansıtacak. Tenis severler, en sevdikleri yıldızların kortlar dışında beklenmedik şeyler yaparak birbirleriyle mücadele ettiklerini görme şansı bulacak.