TeknoTalk

Leylak Mor Galaxy S9, Sadece Plus Modelinde Çift Kamerayı Doğruluyor

Mor Galaxy S9 sızıntısı, Plus Modelinde yer alacak Dual-Camera Özelliğini Doğruluyor

Leylak Mor Galaxy S9, Sadece Plus Modelinde Çift Kamerayı Doğruluyor.

Samsung’un yeni amiral gemisinin resmi olarak tanıtılmasına sayılı günler kala. Bir biri ardına Galaxy S9 ile ilgili sızıntılar ortaya çıkıyor.

Bugün sızıntılar konusunda güvenilir bir kaynak olarak kendini kanıtlamış Evan Blass Galaxy S9 Serisinin yeni rengini paylaştı.

Lilac Purple – Leylak Mor Galaxy S9 !

Samsung Galaxy S9 Renkleri  ayrıca;

 

Görüntüler, Samsung’un yeni amiral gemisinde çift kamera özelliğini doğruluyor. Bu özellik konusunda farklı fikirler var. Eleştiriler daha çok. Samsung hem Plus cihazlarında hemde normal cihazlarında birbiri ile özdeş özellikler sunan ender üst düzey markalar arasında yer alıyor. Bu yüzden normal boyutlarda çok daha iyi bir kamera kullanımı isteyenler için bir hayal kırıklığı olabilir.

Elbette bunun sadece bir sızıntı görüntüsü olduğunu kabul edersek, henüz nasıl bir çift kamera ile karşılacağımızın garantisi yok. en olası senaryo objektiflerden birinin telefoto olması…

Her durumda Samsung 25 şubatta Dünya Mobil Kongresinde gerçekleştireceği resmi tanıtımın odak noktasını kameradaki değişiklik olarak lanse etti. Samsung F1.5 en geniş diagram açıklığına sahip olacak bir cihaz getirecek.

Dediğim gibi Barselona’daki MWC 2018‘de resmi tanıtımda daha fazla bilgi edineceğiz.

Evan Blass [Twitter]

Exit mobile version