Sosyal Medya

TeknoTalk Tv

LG 2018 TV Modelleri Şimdi Daha Hızlı ve Akıllı, Google Assistant, Alexa

LG 2018 TV Modelleri Şimdi Daha Hızlı ve Akıllı, Google Assistant ve Alexa Desteği 2018 modellerinde yer alacak. DETAYLAR BURADA!

LG 2018 TV Modelleri Google Assistant ve Alexa Desteği ile Daha Hızlı ve Daha Akıllı

LG 2018 TV Modelleri Google Asistant ve Alexa desteği ile gelecek. Yeni LG 2018 TV Modelleri Şimdi Daha Hızlı ve Akıllı…

LG Televizyonları, bundan üç yıl önce CES fuarında CES’in EN İYİSİ – Best of CES Award ödülüne layık görülmüştü. Şimdi aynı ödülü bir kez daha almanın peşinde. Şu anki tüm ev elektroniklerinde olduğu gibi şirketin yeni TV’leri yani LG 2018 TV Modelleri; ThinQ teknolojisi ile AI yapay zekaya hazır durumda.  Ancak muhtemelen Google Asistanı ve Amazon Alexa gibi üçüncü parti akıllı ev hizmetlerine olan desteği ile şimdi çok daha fazla ilgi duyulacak.

Yeni LG 2018 TV Modelleri ThinQ teknoloji ile birlikte yalnızca AI tarafında yeterince güçlü değil aynı zamanda; 120 Fps’ye kadar yüksek kare hızında video yayınlamaya hazır olan Alpha 9 işlemcisini de içeriyor. Çip, daha iyi renk performansı ve “dört aşamalı gürültü azaltma süreci” getiriyor.

Alpha 9 İşlemci

OLED ekran fiyatları ile ilgili henüz bir tek kelime bile yok ancak LG Electronics’in LCD teknolojine sadık kalsanız bile; Super UHD Serisinde olduğu gibi bir ALpha 7 işlemci, daha yoğun LED alanları ve artan arka plan aydınlatmasına sahip olacaksınız.

LG 2018 TV modellerinde, HDR-10, Dolby Vision veya Hybrid Log-Gamma kodlanmış video için bir kez daha destek olan “Advanced HDR by Technicolor” bulunuyor ve artı Dolby Atmos Audio’yu deşifre etmeye hazır.