Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

LG, 2022 üçüncü çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı!

LG Electronics Inc. (LG) bugün 2022'nin üçüncü çeyreği için ön kazanç sonuçlarını açıkladı. LG, 2022'nin üçüncü çeyreğinde bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 14 daha yüksek 21,2 trilyon KRW gelir bildirdi. Üçüncü çeyreğe ilişkin faaliyet karı, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 25 daha yüksek olarak 746,6 milyar KRW oldu.

LG, 2022 üçüncü çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı!

LG Electronics Inc. (LG) bugün 2022’nin üçüncü çeyreği için ön kazanç sonuçlarını açıkladı.

LG, 2022’nin üçüncü çeyreğinde bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 14 daha yüksek 21,2 trilyon KRW gelir bildirdi. Üçüncü çeyreğe ilişkin faaliyet karı, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 25 daha yüksek olarak 746,6 milyar KRW oldu.

Bu rakamlar, LG Electronics’in net kâr dahil nihai kazanç sonuçlarından önce yatırımcılara bir hizmet olarak sunulan K-IFRS’ye dayalı geçici konsolide kazançlardır. Her bir bölümle ilgili ayrıntılar bu ayın sonunda resmi olarak açıklanacak.


LG Electronics Hakkında:

LG Electronics, Inc. dünya genelinde neredeyse her ülkedeki varlığı ve 75.000’den fazla çalışanıyla teknoloji ve üretim alanında küresel olarak faaliyet gösteren yenilikçi bir şirkettir. 2020 yılında dünya çapındaki satış rakamı 56 milyar dolar olan LG, Beyaz Eşya & İklimlendirme Çözümleri, Ev Eğlence Sistemleri, Otomotiv Malzemeleri ve Profesyonel Ürünler iş birimlerinden oluşmaktadır. Ayrıca üst sınıf LG SIGNATURE ürünleri ve yapay zekaya sahip ThinQ’in yanı sıra televizyon, beyaz eşya, iklimlendirme çözümleri, monitörler, servis robotları ve otomotiv bileşenleri alanında da dünyanın lider üreticisidir. LG Electronics hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.LGnewsroom.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.