Sosyal Medya

Donanım

LG, 4K Bükülebilir Oyun Monitörü sunmaya hazırlanıyor

LG 48 inçlik 4K bükülebilir Oyun Monitörü yaptı, Şeffaf OLED ekrandan sonra şimdi de 4K bükülebilir Oyun Monitörü

LG, Büyükebilir Oyun Monitörünü CES 2021’de Tanıtmaya Hazır!

Bir düğmeye basarak düz ekrandan kavisli ekran geçiş yapabilirsiniz..

LG’nin şeffaf OLED ekran demo’suna ilave olarak LG Display, önümüzdeki CES 2021 fuarında sergilemek üzere yeni bir konsept oyun monitörü hazırlığında.

“Kolayca Düz ekrandan Kavisli ekrana geçişin önü açılıyor.”

48 inçlik 4K Bükülebilir Sinematik SES OLED ekran – Bendable CSO olarak tanımlanan bu yeni oyun monitörü oldukça dikkat çekici olabilir.

Buradaki ana fikir özellikle videoları düze ekran modunda keyfini çıkartırken; sürükleyici bir oyunda ise 1.000mm yarı çapında bir kavisli ekrana sadece bir tuşa dokunarak geçiş yapabilme imkanını sağlama üzerine konulanmış.

Geçen yılda buna yakın bir demo görülmüştü ancak bu sefer bu ekrana bir ses eklenmiş. Yani OLED paneli bir hoparlöre dönüştüren bir 0.6mm kalınlığında bir film katmanı daha var… Bu sayede daha ince bir monitör ve doğrudan ekrandan yüzünüze doğru gelen bir ses, hem video hem oyun içeriğinde çok ama çok farklı deneyim sunabilir.

Güney Koreli üretici LG Display bükülebilir oyun monitörü olacak modellerin; 40Hz ile 120 Hz arasında bir yenileme oranını destekleyeceğini de ekliyor. Elbette özellik oyun monitörü pazarında 240Hz ve 260Hz’lik oyun monitörleri de var ancak onlar bu bükülme ve doğrudan ekrandan gelen ses kabiliyetinden yoksun olacak.