Sosyal Medya

Donanım

LG 4K HDR Monitör’ünü Duyurdu, USB-C Desteğiyle

LG 4K HDR Monitör 'ünü Duyurdu, USB-C Desteğiyle, Yeni MacBook Pro sahipleri için ideal bir seçenek, Oyun Prof. için iyi alternatif!

LG’nin hedefinde medya profesyonelleri ve oyun severler var.

LG 4K HDR Monitör CES 2017 öncesi tanıtıldı! LG’nin 4K HDR Destekli yeni monitörü!  Şirket, USB-C desteği ile, yeni MacBook Pro sahiplerinin peşinde…

LG, önümüzdeki ay gerçekleşecek CES 2017 Fuarı’nda tanıtacağı yeni 4K monitörünü erkenden duyurdu. LG 32UD99 olarak adlandırılan monitör yeni görüntü formatlarından HDR10 teknolojisine destek veriyor. HDR10 özelliğiyle geniş bir renk aralığı ve doygunluğu sunan monitör buna ek olarak gerçek siyah ve koyu renklerin de ortaya çıkmasına olanak sağlıyor.

DCI-P3 renk gamının yüzde 95’inden fazlasını kapsayan monitör, USB-C bağlantıya da destek veriyor. USB-C bağlantısı sayesinde monitör dizüstü bilgisayarları şarj edebiliyor. Profesyonellere, oyunculara ve görüntü kalitesini ciddiye alan kullanıcılara hitap eden monitör 3840 x 2160 piksel çözünürlüğe sahip.

LG 4K HDR Monitör ünü Duyurdu, USB-C Desteğiyle

LG 4K HDR Monitör!

LG 32UD99 monitörü haricinde dünyanın ilk Chromecast uyumlu ve 21:9 en-boy oranlı 34UM79M monitörünü de önümüzdeki ay CES Fuarı‘nda sergileyecek.

Hedefte Macbook Pro Sahipleri var!

Apple artık kendi monitörlerini üretmiyor, bu yüzden yeni MacBook Pro sahipleri için ideal bir seçenek olarak göze çarpıyor. Yeni 4K Monitör aynı anda dizüstü bilgisayarınızı şarj edebiliyor, USB hub olarak da işlev görebiliyor ve  aynı USB-C kablosuyla 4K HDR’yi destekliyor.

Diğer bir hedef Oyun Profesyonelleri, Oyun severler!

LG ayrıca, PlayStation 4 Pro ve Xbox One S. de dahil olmak üzere HDR ve / veya 4K’yi destekleyen yeni konsollarla uyumlu ve daha iyi oyun görüntü performansı sunacaklarını belirtiyor.

LG