Sosyal Medya

TeknoTalk Tv

LG, Batman Filmi Şerefine OLED TV Kazanma Şansı Sunuyor!

LG Türkiye, The Batman filminin gösterime girmesi şerefine başlattığı yarışmada LG OLED TV, XBOOM Go ve filme özel hediyeleri kazanma şansı sunuyor. Yarışmaya son katılım tarihi 3 Nisan.

LG’nin The Batman Filmine Özel Başlattığı Yarışmaya Katılanlar, LG OLED TV Kazanma Şansı Yakalıyor

LG Türkiye, The Batman filminin gösterime girmesi şerefine başlattığı yarışmada LG OLED TV, XBOOM Go ve filme özel hediyeleri kazanma şansı sunuyor. Yarışmaya son katılım tarihi 3 Nisan.

LG Electronics (LG), düzenlediği yarışma ile yılın en çok beklenen filmlerinden The Batman ile ilgili sorulara doğru ve uygun yanıt verenler arasından seçilecek bir kişiye 48 inç LG C1 OLED TV hediye ediyor. Yarışma kapsamında hediye edilen ürünler arasında 3 adet LG XBOOM Go Bluetooth Hoparlör ve The Batman logolu şapka ve tişörtten oluşan 5 adet hediye seti de bulunuyor. Yarışmaya katılmak isteyenlerin 3 Nisan 2022’ye kadar https://lgkampanya.com/batman-oled-yarisma adresindeki formu doldurarak soruları yanıtlamaları gerekiyor. Kazananlar ise, 7 Nisan 2022’de www.lg.com/tr adresinde açıklanacak.

Büyük Ödül, 48 inç C1 OLED TV

Yarışmada hediye edilen 48 inç LG C1 OLED TV hem üstün bir TV deneyimi hem de oyun oynamak için harika bir seçim olarak öne çıkıyor. Kendinden aydınlatmalı pikseller sayesinde kusursuz siyah ve sonsuz kontrast sunan LG OLED ekran teknolojisinin rakipsiz görüntü kalitesi, TV’nin merkezinde yer alıyor. TV, daha küçük boyutlu bir ekranda, daha yüksek piksel yoğunluğu sayesinde, daha canlı ve keskin 4K görüntü kalitesi üretiyor. 48 inç LG C1 OLED TV, üstün görüntü kalitesini olağanüstü oyun özellikleriyle bir araya getirerek iddialı oyuncular için mükemmel bir seçim haline geliyor. NVIDIA G-SYNC® uyumlu sektördeki ilk TV olarak grafikleri mükemmel bir şekilde oluşturuyor ve bu sayede de televizyonun yenileme hızını bağlı donanımın kare hızına uyarlayarak oyuncuların kendilerini oyunun içinde hissetmelerini sağlıyor. LG’nin kendinden aydınlatmalı OLED teknolojisi, çoğu ekranda karşılaşılan titreme veya takılma olmadan sürükleyici bir oyun deneyimi için olağanüstü görüntü kalitesi, düşük giriş gecikmesi ve ultra hızlı tepki süresi üreten bağımsız piksel kontrolünün hassasiyetini kullanıyor.

Yılın En Çok Beklenen Filmi

Yılın en çok beklenen filmlerinden olan ve 4 Mart’ta vizyona giren The Batman, Gotham’daki ucu kendi ailesine de uzanan yolsuzlukları temizleye çalışan Batman’in, bir yandan Riddler isimli bir seri katille mücadelesini anlatıyor. The Batman’de Gotham şehrinin çevik dedektifi ve münzevi milyoner Bruce Wayne çifte karakterini Robert Pattinson canlandırırken, filmin yönetmenliğini de Matt Reeves yapıyor.