Sosyal Medya

Donanım

LG CineBeam 4K ile Gerçek Sinema Deneyimi

LG Electronics (LG) LG CineBeam 4K UHD Lazer projektörü (model HU70LS) ile ev rahatlığında sinema deneyimi sunuyor.

LG CineBeam 4K ile Gerçek Sinema Deneyimi

Yenilikçi LED Teknolojisine sahip LG CineBeam 4K UHD, en aydınlık ortamdan en karanlık filme kadar tüm şartlar altında nefes kesici bir ev sinema deneyimi sunuyor. Gerçek 4K UHD (3840×2160) olması, 8,3 Mega piksel görüntü kalitesi, 4 Kanallı LED Teknolojisi, webOS uyumu, 1,25 x Yakınlaştırma ve Uzaktan Odaklama özellikleri ile LG CineBeam 4K açık alanları bile sinema salonuna dönüştürüyor. 

LG Electronics (LG) LG CineBeam 4K UHD Lazer projektörü (model HU70LS) ile ev rahatlığında sinema deneyimi sunuyor. Yüksek çözünürlüğü ile mükemmel görüntü kalitesi sağlayan LG CineBeam 4K, evde film izlemekten hoşlananlara üstün özellikler sunuyor. 140 inç boyutuna kadar olan projeksiyon ekranıyla gerçek bir sinematik izleme ortamı sağlayan LG 4K UHD LED projektör büyüleyici bir ev sineması ortamı yaratıyor.

Üstün Teknoloji ile Mükemmel Görüntü

XPR* teknolojisine sahip olağanüstü 8,3 milyon pikseli (3840 x 2160) sayesinde Full HD çözünürlüğünün dört katı düzeyde kusursuz hassasiyet ve detay sunan LG CineBeam 4K, LG’nin, üstün görüntü kalitesi için tekersiz LED teknolojisinden yararlanıyor. LCD’de renk bozulması ve DLP’de gökkuşağı etkisi* gibi geleneksel projektör kusurlarını gideriyor, kullanıcıların daha zengin ve derin renklere sahip canlı görüntüyle tanışmasını sağlıyor. LG 4 Kanallı LED, RGB ayrı renklerini ve Dinamik yeşil rengi kullanıyor. Dinamik yeşil parlaklığı ve renk tonunu ayarladığı için, LG LED CineBeam, geleneksel bir projektörden çok daha canlı görüntüler sunuyor. Ayrıca, LG CineBeam 4K, Dinamik Ton Eşleştirme özelliğine sahip HDR 10 teknolojisinden faydalanarak kare bazında her karede optimize görüntü kalitesi sağlıyor. TruMotion teknolojisine de sahip CineBeam 4K, animasyonun daha akıcı görünmesine ve hissedilmesine olanak tanıyor ve 60 hz’ye kadar yüksek yenileme hızı sunuyor.

Kolay Kullanım

LG CineBeam 4K’nın 1,25 kata kadar gelişmiş Yakınlaştırma ve Uzaktan odaklama işlevi sayesinde, projektörün yerini değiştirmeden ekran boyutu kolayca ayarlanabiliyor. Üstelik projektör tavana monte edilmiş olsa bile, Sihirli Uzaktan Kumanda ile kontrol edilebiliyor. Kablosuz yansıtma, akıllı cihazlardan geniş projeksiyon ekranına içerik yansıtmak için Miracast® standardından faydalanıyor. Ayrıca, herhangi bir Bluetooth ses ürünüyle eşleştirilebiliyor ve standart bağlantı seçeneklerini desteklemenin yanı sıra iOS ile bağlanabiliyor.

Daha fazla bilgi için; https://www.lg.com/tr/projektor/lg-HU70LS.