Sosyal Medya

Mobil

LG, G4 Alanlara Deri Kapak Bedava!

LG, yeni amiral gemi modeli G4 için çeşitli kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Amerika ve Güney Kore'den sonra şimdiyse Yunanistan'da G4 alanlara deri kapak hediye ediyor.

LG, yeni amiral gemi modeli G4 için çeşitli kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Amerika ve Güney Kore’den sonra şimdiyse Yunanistan’da G4 alanlara deri kapak hediye ediyor.

LG geçtiğimiz aylarda resmiyet kazandırdığı 2015 yılı amiral gemi modeli G4 için çeşitli kampanyalar düzenlemeye devam ediyor.

Ülkemizde agresif bir fiyatlandırma ile satışa çıkan LG G4, Güney Kore ve Amerika’dan sonra şimdi ise Yunanistan’da yeni bir kampanya başlattı.

Deri arka kapağı ile dikkat çeken LG G4’ü Amerika ve Güney Kore’de satın alanlara Güney Koreli üretici, yedek pil ve 32 GB microSD kart hediye etmişti. Şimdi ise LG benzer bir kampanyayı Yunanistan’da başlattı.

lg-g4-hediye-deri-kapak

LG G4 Alana Deri Kapak Hediye

LG Güney Kore ve Amerika’da düzenlediği kampanyaların ardından Yunanistan’da ise G4 alan tüketicilerine deri kapak hediye edeceğini duyurdu. IMEI numarasına göre gönderilen hediye kapaklardan dilediğiniz rengi seçmenizse mümkün.

4 hafta içerisinde gönderileceği belirtilen kapakların üzerine isteyen kullanıcılar isim ve soyisimlerinin baş harflerini de yazdırabiliyor.