Sosyal Medya

Mobil

LG G4C Satışa Çıkıyor

Güney Koreli üretici LG'nin geçtiğimiz ay tanıttığı amiral gemi modeli LG G4'ün mini versiyonu olan LG G4C, Avrupa'da tüketicilerin beğenisine sunuldu.

Güney Koreli üretici LG’nin geçtiğimiz ay tanıttığı amiral gemi modeli LG G4’ün mini versiyonu olan LG G4C, Avrupa’da tüketicilerin beğenisine sunuldu.

Güney Koreli dev teknoloji firması LG, yeni amiral gemi modeli LG G4’ü tüm dünyada satışa sundu. Bunun ardından artık her amiral gemi modelinde olduğu gibi LG G4 içinde geçtiğimiz ay modelin mini versiyonu olan LG G4C resmen tanıtıldı.

Tasarım olarak hemen hemen aynı olan LG G4C, özellik bakımındansa orta segmentte yer alıyor. 5 inç büyüklüğünde HD IPS LCD ekrana sahip olan model, 8 Megapiksel ana ve 5 Megapiksel ön kameraya sahip.

Snapdragon 410 kullanan model 8 GB dahili depolama alanı, 1 GB RAM, microSD kart desteği ve 2540 mAh bataryayı bünyesinde barındırıyor.

lg-g4c

LG G4C Avrupa’da Satışa Sunuldu!

LG G4’ün minisi diyebileceğimiz LG G4C, bugün itibariyle Avrupa’da satışa sunuldu. Hollanda’da 275 dolar fiyat etiketine sahip olan akıllı telefonun, ayrıca İngiltere’de de önümüzdeki hafta sahiplerine teslim edileceği belirtiliyor.

LG G4C ülkemizde ne zaman satışa çıkacak ve fiyatı ne kadar olacak diye merak ediyorsanız bu soruların cevaplarını almak içinse biraz daha beklemeniz gerekecek.

Güncellendi!

LG G4C AKILLI TELEFON

1

Mükemmel Görün Kompakt Hisset

5.0″ DOKUNMATİK EKRAN

KAVİSLİ TASARIM

1.2 GHz DÖRT ÇEKİRDEKLİ İŞLEMCİ

2,540 mAh BATARYA

5.0″ HD DOKUNMATİK EKRAN

LG G4C, ince ve 5.0″ HD ekranı ile görüntülerin çok daha parlak ve net olmasını sağlıyor. G4C ile renkler her zamankinden daha göz alıcı.

2

KAVİSLİ TASARIM

LG G4C’nin kavisli tasarımı sizi daha da fark edilir kılacak.

1.2GHZ DÖRT ÇEKİRDEKLİ İŞLEMCİ

1.2GHz Dört Çekirdekli işletim sistemi ile bütün işlemlerinizi çok daha hızlı bir şekilde gerçekleştirin.

2,540 mAh BATARYA

2,540mAh batarya, şarj sıkıntısı yaşamadan daha uzun sürelerde telefonunuzu kullanmanızı sağlıyor.

1W HOPARLÖR

G4C’nin yüksek ses performansı ile özgürce müzik dinleyebilirsiniz.

5MP ÖN KAMERA

LG G4C’nin ön kamerasının geniş açılı lensi sayesinde, daha geniş arka planları fotoğraf karenizin içine sığdırabilir ve 5 MP ön kamera ile daha net selfieler çekebilirsiniz.

HAREKETLE ÇEKİM ÖZELLİĞİ

Poz verdikten sonra avucunuzu açın ve geri sayım için avucunuzu kapatın, Selfie çekmek bu özellik ile çok daha kolay.

DOKUN & ÇEK

Ekranın herhangi bir yerine dokunarak, 8MP Auto-Focus kamera ile istediğiniz fotoğrafı çekebilirsiniz.

ÖN KAMERA IŞIĞI

Karanlıkta ortamlarda bile, ekranın flash gibi kullanılması ile çok daha net selfieler çekebileceksiniz.

HIZLI BAKIŞ

Ekranın herhangi bir yerine kısaca basılı tutup aşağı doğru çekin ve saat ve diğer bildirimlere çok daha kolay bir şekilde erişin.

KNOCK CODE™

Birbirinden farklı 86,000’den fazla şifre opsiyonu arasından dilediğiniz şireyi belirleyerek telefonunuzu her zamankinden daha güvenli kullanın.

ARKA TUŞ

Arka tuş ile çeşitli kısayollara ve ses kontrolüne kolayca erişebilir ve kullanabilirsiniz.

QUİCKCİRCLE™ KILIF

Quick Circle penceresi en sık kullandığınız altı uygulamayı gösterir, böylece bu uygulamalara hızlıca erişebilirsiniz. Ayrıca, pencere etrafındaki ışık QuickCircle™kılıfa ayrı bir şıklık kazandırır.