TeknoTalk

LG G7 Modeli ile iPhone X Benzeri “Çentik” Modasına Uyabilir

LG’nin Bir Sonraki Amiral Gemisi Bu Olabilir mi?  LG G7 !

LG G7 Modeli ile iPhone X Benzeri “Çentik” Modasına Uyabilir.

LG duyurduğumuz gibi 2017’nin amiral gemisi akıllı telefonlardan biri olan V30’un AI destekli versiyonunu MWC 2018’de ortaya çıkardı. LG V30S ThinQ modeli şu anki amiral gemisi olarak resmen tanıtıldı.

Şimdi ise farklı bir yerden, muhtemel bir sonraki amiral gemisi akıllı telefonu olup olmayacağı henüz belli olmayan ancak; iPhone X’ten sonra neredeyse moda olan ve klonlarının bir bir ortaya çıktığı “Çentik” modasına LG’nin de uyduğunu gösteren yeni bir kanıt ortaya çıktı.

İsrailli haber sitesi YNET’in paylaştığı habere göre; Qualcomm 845 Yonga setine sahip olacak ve iPhone X ve Klonlarından görmeye artık alıştığımız 6 inç OLED ekranlı LG G7 (NEO) adlı yeni bir akıllı telefon gösteriliyor.

YNET’in raporu, cihazın 4GB RAM ve 64GB depolama alanı ya da 6GB RAM ve 128GB depolama alanı ile 16 megapiksellik çift kameraya sahip olabileceğini belirtti. Sahip olduğu bu özellikleri dikkate aldığımızda şirketin bir sonraki amiral gemisi olması muhtemel. Ancak şirket bunu doğrulamıyor.

Adı verilmeyen bir LG sözcüsü Engadget’a verdiği bilgiye göre söz konusu telefonun varlığını doğruladı ancak bunun bir “Konsept” olduğunu söyledi. MWC’de tanıtılacak modeller arasında yer almadığını söyledi.

Burada dikkat çekici olaylardan birisi iPhone X’in Notch – Çentik Modası. Son dönemde Asus Snapdragon 845 işlemci ile yine çentikli bir ekranla neredeyse iPhone X klonu diyebileceğimiz Zenfone 5 Serisini duyurdu.

Beğenirsiniz, beğenmezsiniz ancak 2018 kesinlikle “Çentik” Yılı olacak.

 

Exit mobile version