Sosyal Medya

Donanım

LG, UltraGear 27GN880 Nano IPS Ergo Monitörle Ezber Bozuyor

LG, UltraGear 27GN880 Nano IPS Ergo Monitörle Ezber Bozuyor. Sabitleme aparatı ve rondela ile gelen LG UltraGear 27GN880, esneklik...

LG, UltraGear 27GN880 Nano IPS Ergo Monitörle Ezber Bozuyor

LG, olağanüstü güçlü LG UltraGear™ ile zafere giden yolda oyun severlerin en iyi yardımcısı. Üstün hız sağlamak üzere tasarlanan LG UltraGear 27GN880 Nano IPS Ergo monitörler, TN Speed ile karşılaştırılabilen IPS 1 ms hız, daha az ardıl görüntü ve hızlı yanıt süresi sağlayarak, oyuncuların yepyeni bir oyun performansının keyfini çıkarmasını sağlıyor. NVIDIA® G-SYNC® Uyumlu, 144Hz Yenileme Hızı sunan, Sabitleme Aparatı ve Rondelaya Sahip Ergonomik Standıyla birlikte gelen monitörler, Genişletme/Daraltma, Döndürme, Eksen, Yükseklik, Eğim ayarlarıyla da kullanıcılardan tam puan alıyor.

LG Electronics (LG), oyun keyfinin yanı sıra, rahatını da düşünenler için LG UltraGear 27GN880 Nano IPS Ergo monitörleri sunuyor. Gerçekçi renkleri, ultra yüksek hızı, tepki süresi HDR10, Nvidia G-Sync ve AMD FreeSync desteği ile oyun keyfine keyif katan monitörler, ergonomik standı ve tümüyle hareket ettirilebilmesi ise ekstra rahatlık sağlıyor.

Canlı Renkler, Yüksek Performans

27 inç boyutundaki UltraGear 27GN880 Nano IPS paneli ile, oyuncular gerçek renklerle kendilerini oyunun içerisinde hissediyor. 2560 x 1440 piksel çözünürlüğü, 350 cd/m² parlaklığı ve %98 oranında DCI-P3 renk gamutunu ile oyuncular, en zorlu ve hareketli oyunlarda bile, kendilerini aksiyonun tam ortasında buluyorlar.

1ms(GtG) &144 Hz’lik ultra yüksek hız, oyuncuların sonraki kareyi daha hızlı görmelerini ve görüntünün daha sorunsuz akmasını sağlıyor. Rekabet seven oyuncular, rakiplerine daha hızlı tepki verebiliyor ve kolayca hedefe nişan alabiliyorlar. Böylelikle oyuncular, oyun keyif ve heyecanını bölmeden, kesintisiz şekilde sürdürebiliyorlar.

HDR10, Nvidia G-Sync ve AMD FreeSync Desteği

Ekranda HDR 10 desteğiyle hem HDR oyun hem de içerik keyfi sunan monitor, Nvidia G-Sync ve AMD FreeSync desteği de sağlıyor. Bu sayede;  hangi ekran kartı kullanılırsa kullanılsın, çok daha akıcı bir görüntü elde edilebiliyor, düzensiz yırtılma, titreme ve takılmalar engellenerek, en hızlı oyuncular için mükemmel bir performans sağlanıyor. Monitörün kendi arayüzünde ise, Dinamik Hareket Senkronizasyonu, Siyah Dengeleyici ve Nişan imleci desteği de sunuluyor. “Dinamik Hareket Senkronizasyonu” giriş gecikmesini en aza indiriyor. Böylelikle, oyuncular her anı gerçek zamanlı olarak yakalayabiliyor. Monitörün siyah dengeleyici özelliğiyle de, en karanlık yerlerde bile detayları net bir şekilde görüyor, oyuna tam performans devam edebiliyorlar. Ayrıca; 2 HDMI ve 1 DisplayPort ile cihaz bağlanabiliyor.

Tümüyle Hareket Ettirilebilir Ekranıyla Ergonomik Tasarım

Sabitleme aparatı ve rondela ile gelen LG UltraGear 27GN880, ergonomik standın sunduğu esneklik; ekranın ergonomik bir şekilde genişletilip daraltılmasını, döndürülmesini; ekseni etrafında çevrilmesini, yükseltilip eğilmesini mümkün kılmanın yanı sıra daha rahat oyun oynanması için mükemmel ekran konumu elde edilmesini de sağlıyor.