Sosyal Medya

Android

LG WING, Telefonun Ötesinde Deneyimler Sunuyor

LG WING, Telefonun Ötesinde Deneyimler Sunuyor

LG’nin Benzersiz Akıllı Telefonu LG Wing, özelliklerinin yanı sıra tasarımıyla da yeni mobil deneyimler sunuyor.

Giderek artan sayıda insan için, bir akıllı telefon alıp YouTube’da video izlemek, TikTok veya IGTV’de dolaşmak, TV’nin önünde oturup kanallar arasında gezinmek kadar doğal hale geldi. Sosyal medya ve viral video çağında; mobil kullanıcı deneyiminin sadece arama yapmaktan ve internette gezinmekten daha fazlası olması son derece normal. Akıllı telefon tasarımını kullanılabilirliği yeniden tanımlayan döner bir forma sokmasıyla başkalarının iddia edemeyeceği şeyleri sunan devrim niteliğindeki cihaz LG WING’le kullanıcılar yeni mobil deneyimlerin kapısını aralıyor.

LG WING, Telefonun Ötesinde Deneyimler Sunuyor

İçerik tüketimi göz önünde bulundurularak tasarlanan LG Wing, bu özelliğine atıfta bulunacak şekilde, K-pop süper grubu SuperM’in hit klibi One’da (Monster & Infinity) ufak bir role bile sahip. SuperM, Ekim 2019’da Billboard 200’e bir numaradan giren EP’leri ile global arenada da tanındı ve tarihte; ilk çıkışıyla ABD albüm listesinin zirvesine taşınan ilk Asya grubu oldu. Grubun ilk tam uzunluktaki albümleri Super One, geçtiğimiz ay Billboard 200’de iki numaradan çıkış yaptı. Albümün ilk single’ı olan One (Monster & Infinity), SM Entertainment’ın resmi YouTube kanalı olan SMTOWN’da sadece üç hafta sonra 17 milyondan fazla görüntüleme kaydetti. Bu klip, LG WING’in benzersiz yeteneklerini SuperM’in milyonlarca hayrana göstermek için önemli bir fırsat oldu.

Oldukça enerjik bir koreografiye sahip klibin başlangıcında grup üyesi Taeyong; bilinmeyen bir yeri bulmak için LG WING’i döndürürken görülüyor. Videonun sonunda ise, sisle kaplı bir vahşi doğada bir yamaçta tek başına duran diğer grup üyesi Taemin, LG WING’e bakarak gizemli bir sembolü ortaya çıkarıyor.

SuperM hayranları, Güney Kore’nin en büyük çevrimiçi platformu NAVER tarafından işletilen canlı video akışı hizmeti olan; V LIVE’da gerçekleştirilen etkinlikte idolleriyle etkileşime girme ve LG WING’in daha fazla özelliğini görme şansı da buldu. Etkinlik boyunca SuperM üyeleri, LG WING’in Gimbal Motion Camera özelliğini kullanarak video çekmek ve ana ekranda içeriği izlerken, ikinci ekranda diğer kullanıcılarla yorum yapmak ve sohbet etmek gibi bazı benzersiz özelliklerini de tanıttılar.

Sektörün ilk Gimbal Hareket Kamerası özelliği, kullanıcıların gerçek bir gimbal gibi; ekran üzerindeki joystick ile daha yumuşak çekim yapmalarına ve lens açısını kolayca ayarlamalarına olanak tanıyor ve SuperM’in gösterdiği gibi, LG’nin sınırları zorlayan cihazının iki ekranı çoklu görev için sayısız olasılık sunuyor. Sosyal medyadaki en son danslara; memlere ve çılgınlıklara ayak uydurmayı daha kolay ve daha eğlenceli hale getiren; LG’nin esin kaynağı tasarımı, kusursuz ve çok genişletilmiş bir görüntüleme ve kullanıcı deneyimi sağlıyor.

SuperM’nin One müzik videosu