Sosyal Medya

Mobil

LG Yeni Arayüzü Tanıtan Videosunu Yayınladı!

LG, çift ön kameralı ve çift ekranlı yeni akıllı telefonu LG V10 ile gelen yeni arayüzü LG UX 4.0’ı yayınladığı bir videoyla gösterdi.

LG, çift ön kameralı ve çift ekranlı yeni akıllı telefonu LG V10 ile gelen yeni arayüzü LG UX 4.0’ı yayınladığı bir videoyla gösterdi.

Arayüzün tanıtım videosunda genel olarak LG V10 cihazının niteliklerine yer veriliyor. Videoda özellikle cihazın çift ön kamerasıyla çekebileceğiniz geniş açılı selfie yeteneğine yer veren marka cihazın kullanıcı arayüzünün kullanıcılara sağladığı özellikleri de temel olarak videoda sergiliyor. Cihazın ön kısmında çift ekran olduğunu yazının girişinde belirtmiştik. LG videoda bu çift ekran arasında uygulama taşıma özelliğine, video çekimi sırasında açı ayarlama, yakınlaştırma ve ton ayarları yapabildiğimize dikkat çekiyor.

Cihazın teknik özelliklerini hatırlayalım

Dünya’nın ilk çift ön kameralı ve çift ekranlı akıllı telefonu olarak lanse edilen LG v10’un ana ekranı 5.7 inç boyutunda QHD (2K) çözünürlüğünde Quantum IPS LCD ekrana sahip. Bu ekran Gorilla Glass 4 ile korunmuş. Cihazda LG’nin bir önceki modeli LG G4’te de kullanılan Snapdragon 808 çipsetine yer veriliyor. Cihazın 16MP çözünürlüğünde arka kamerası bulunuyor. Bu kamera LG G4’te kullanılan arka kamerayla bire bir aynı. Cihazda iki tane ön kamera bulunuyor. Bu kameraların ikisi de 5MP çözünürlüğe sahip ve derinliği algılayabiliyor. Özellikle diğer cihazlarla kıyasladığımızda en iyi fotoğraf çekebilen cihazlar arasında LG V10’un da olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. 64GBlık dahili hafızaya sahip cihazda 4GB belleğe yer veriliyor. Cihazda aynı zamanda parmak izi okuyucu da bulunuyor. 3000 mAh batarya kapasitesine sahip olan cihaz Android 5.1.1 işletim sistemini kullanıyor ancak cihazın kesin olarak Android 6.0’ın çıkışıyla beraber yeni sürüme terfi edeceği düşünülüyor.