Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

LG’den rengini istediğiniz gibi değiştirebileceğiniz buzdolabı geliyor!

LG MoodUp... Üst kapı için 22, alt kapı için 19 renk seçeneği sunacak olan yeni bir buzdolabı geliyor. LED teknolojisi artık Buzdolaplarının kapılarında da yer almaya başladı.

LG’nin yeni MoodUP buzdolabı, renk değiştiren LED kapılar ve yerleşik bir hoparlör ile birlikte geliyor

LG’den rengini istediğiniz gibi değiştirebileceğiniz buzdolabı geliyor! LG MoodUp… Üst kapı için 22, alt kapı için 19 renk seçeneği sunacak olan yeni bir buzdolabı geliyor. LED teknolojisi artık Buzdolaplarının kapılarında da yer almaya başladı.

Tüketici elektroniğinin kalbi şu sıralar Berlin’de IFA 2022’de  (Avrupa’nın CES’e cevabı) atıyor, yani yeni tasarım ve bir çok yeni biraz da tuhaf  olabilecek yeni ev aletleri ve ev ürünlerini göreceğimiz anlamına geliyor. LG, mutfağınız için normal beyaz veya fırçalanmış metalden tamamen farklı bir şey sunan, renk değiştiren LED kapı panellerine sahip yeni MoodUP buzdolabı ile bu işi başlatıyor.

LG’nin ThinkQ uygulamasını kullanarak veya kapıya dokunarak, üst kapı paneli için 22 renk ve alt panel için 19 renk arasından seçim yapabilirsiniz. Yada buzdolabının doğanın renkleri gibi şeyleri temsil eden ‘Sezon’, ‘Yer’, ‘Ruh Hali’ ve ‘Pop’ gibi çeşitli hazır renk temalarından birini sizin için seçmesine izin verebilirsiniz.

rengini isteğimiz gibi değiştirebileceğimiz buzdolabı

Kapıyı Açık unutursanız sizi kapılar sizi uyarıyor!

Kapıyı çok uzun süre açık bırakırsanız paneller tekrar tekrar yanıp sönüyor veya biri yaklaştığında bir karşılama mesajı yanıp sönüyor. Dondurucu kapısı ise geceleri geceleri atıştırmalıkları daha kolay bulmanız adına biraz daha parlak yanıyor. LED paneller kapalıyken, daha geleneksel bir görünüm için gri ve beyazın bir kombinasyonunu size sunuyor.

Üzerinde yerleşik bir Bluetooth Hoparlörde var!

Multimedya özelliklerinden birisi ise üzerindeki, mobil cihazlardan veya PC’lerden kolayca bağlanabileceğiniz  yerleşik bir Bluetooth hoparlörünün olması. LG’nin Müzik Koleksiyonu çalma listesinden renk temasına uyan şarkıları çalmasını sağlayabilir veya LED panellerin müzikle senkronize olarak renkleri değiştirmesini de isteyebilirsiniz.

Buradaki ana fikir, mutfağınızı görünüşte bir diskotek haline getirerek “canlılık ve eğlence duygusu” size aktarmaktır.

Ayrıntılar buzdolabının kendisinde çok az, ancak LG’nin hem geniş, dört kapılı bir modeli hem de iki dondurucu bölmeli normal tek kapılı bir versiyonu var gibi görünüyor. Üstteki resim her iki modeli de yan yana gösteriyor.

WiFi ve Bluetooth bağlantısı ile birlikte yükseltilmiş ses tanıma özelliği sunması harika. LG’nin haber bülteninde bundan bahsetmemesine rağmen, birkaç PR fotoğrafı şirketin “InstaView” kamera/ekran teknolojisini de bu buzdolabında kullandığını gösteriyor. Kim bilir belki bu led panelleri kullanarak bir görüntülü görüşme bile mümkün olabilir.

LG bugün itibariyle, Berlin’deki IFA 2022’de “Dios Object Collection MoodUP” buzdolaplarını sergilemeye başladı. Mutfaklar renkleniyor…