Sosyal Medya

Donanım

LG’nin 2019 TV’leri Apple AirPlay 2 ve HomeKit ile çalışmaya hazır

LG'nin 2019 TV'leri Apple AirPlay 2 ve HomeKit Desteği için Güncelleme Yayınlıyor. AirPlay Destekli LG 2019 TV Modelleri Hangisi?

LG’nin 2019 TV’leri Apple AirPlay 2 ve HomeKit ile çalışmaya hazır

En sonunda iOS‘u doğrudan yeni TV modellerine bağlayan güncellemeler yayınlanmaya başladı. LG’nin 2019 TV’leri Apple AirPlay 2 ve HomeKit desteğini sunuyor.

Bu yıl Apple’ın AirPlay 2 ve HomeKit Protokolleriyle çalışan cihaz modellerini üreticiler bir bir ortaya çıkarmaya başladı. Bunlara LG’de eklendi ve 2019 model LG TV‘leri artık her iki özelliği de desteklemeye hazır.

LG’nin bu alandaki rakibi Samsung ise Apple’ın yeni TV uygulaması ile özel bir entegrasyona zaten sahip.

Ancak Yerleşik AirPlay 2 LG sahipleri şimdi iPhone, iPad ve Mac’lerindeki video, podcast, görüntü ve müzik akışlarını doğrudan TV’lere yansıtabilecek. Muhtemel ki daha sonra piyasaya sürülecek Apple TV+ içeriklerini de bu sayede kullanabilir ve izleyebilirler.

HomeKit desteğiyle, LG TV’ler iOS’ta Siri veya Home uygulaması ile kontrol edilebilir; güç, ses seviyesi ve giriş seçimi kontrol edilebilir. Buna ek olarak; diğer aksesuarlar gibi, film seyretme gecesinin veya aklınıza ne olursa olsun başka şeyler hazırlamak için sahnelerin ve otomasyonların bir parçası olabilir.

Apple’ın bu özelliklerine sahip yeni güncelleme bu hafta başlıyor. Bu nedenle 2019 LG TV modeline sahip olanlar güncellemeyi yapmayı unutmayın.

AirPlay Destekli LG 2019 TV Modelleri ( Apple Listesinden )

  • LG OLED
  • LG NanoCell SM9X series
  • LG NanoCell SM8X series
  • LG UHD UM7X series

 

LG