Sosyal Medya

Android

LG’nin bir sonraki amiral gemisi G9 yerine V60 Olabilir

LG G9 Yerine LG V60 ThinQ olabilir. LG'nin bir sonraki amiral gemisi G9 yerine V60 Olabilir. LG'nin bir sonraki amiral gemisi hangisi olacak?

LG’nin bir sonraki amiral gemisi G9 yerine V60 Olabilir

Büyük bir batarya, dört kamera ve bir kulaklık jakı sızıntısı dikkatleri LG V60 modeline çevirdi.

Uzunca bir süre LG’nin telefon sürümleri saat gibi işledi ve birbiri ardına tanıtıldı. Coronavirüsü tehditlerinin gölgesinde gerçekleştirilmesi beklenen Mobil Dünya Kongresi – MWC 2020’de yeni bir G Serisi akıllı telefon bekliyoruz. V serisinin ise bahar döneminde gelmesi muhtemeldi. Ancak ortaya çıkan yeni sızıntılara göre V60 serisine dikkatleri çevirdi.

Evan Blass tarafından paylaşılan bilgilere göre, daha önce G9 olarak düşünülen telefonun aslında bahar döneminin amiral gemisi olarak V60 ThinQ olduğu görülüyor.

V60 dört arka kamera, dört mikrofon, bir kulaklık girişi ve 5.000 mAh büyük bir pil de dahil olmak üzere beklediğiniz yüklü özelliklere sahip olacak gibi görünüyor.

Daha önceki söylentilerde, çentik, selfi kamerası 6.7  ve 6.9 inç arasında büyük ekrandan bahsediyordu. 5G sürümleri ve Snapdragon 865 kullanılması beklenen bir başka özelliklerdi.

Dediğim gibi Coronavirus endişeleri altında MWC’de V60 en azından isim olarak açıklanabilir. Yine de esas soru G serisine ne olduğu olabilir? Android Police’ten David Ruddock‘a göre Ocak ayından itibaren aşamalı olarak G serisinin kaldırılabileceği söyleniyor.