Sosyal Medya

TeknoTalk Tv

LG’nin yeni katlanabilir OLED TV’si tavandan açılıyor

LG'nin yeni katlanabilir OLED TV modeli tavandan açılıyor. LG CES 2020 fuarına heybesi dolu bir şekilde geliyor. Yeni OLED TV modelleri 2020.

LG’nin yeni katlanabilir OLED TV’si tavandan açılıyor

LG ayrıca Plastik OLED araç ekranlarını ve bükülebilir uçuş ekranlarını CES 2020’ye getirecek. LG’nin yeni katlanabilir OLED TV nasıl kullanılacak?

LG Display, geçen yılki CES fuarında OLED TV R serisiyle gündem yaratmıştı. Özellikle crystal sound ile oled ekranlarını ses üretmek içinde kullanmıştı. Bu sene ise CES 2020’de tavandan aşağıya doğru inen 65 inçlik UHD OLED ekranları ile gündem yaratacak gibi görünüyor. LG yeni katlanabilen OLED TV ekranının kullanılmadığında yuvarlanarak katlanabildiğini belirtiyor.

Ürünün nasıl kullanılabileceği henüz tam bir muamma ancak OLED ekranların giderek daha fazla kullanım alanı ve şekline rastlamaya başlıyor. (CES 2020’de muhtemelen bunun canlı bir örneğini göreceğiz.)

LG özellikle uçuş için tasarlanan bir dizi yeni ekran modelini daha gözler önüne serecek. Uçak kabinlerinde kullanılabilecek 55 inçlik bir OLED video duvarı, koridorlarda  bilgilendirme ekranı olarak kullanılabilecek 55 inçlik Full HD şeffaf OLED ekranlar; birinci sınıf için tasarlanmış özel 65 inçlik UHD bükülebilir ekranlar gibi.

LG'nin yeni katlanabilir OLED TV

Yerdeki müşteriler içinse 11.2 kanal ses sistemine sahip 88 inçlik 8K sinematik SES OLED ekranlar, 77 inçlik OLED duvar kağıtları gibi bir dizi üründe var.

Ekranlara yerleştirilmiş ses sistemleri giderek moda olacağa benziyor ve bu bahsettiğim modellerde öyle. Ayrıca otomobil sektörü için Plastik OLED ekranlar çeşitli boyutlarıyla örneklendirilecek. Sol olarak ticari faaliyetlerde kullanılabilecek beyaz tahta görevi görebilecek interactive-in-TOUCH ekranlar var.

LG’nin kısaca CES 2020’de heybesi oldukça dolu… LG’nin yeni katlanabilir OLED TV bunlardan sadece biri.