Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Little Caesars Pizza Türkiye Espordan Sonra Basketbolunda Yanında!

Little Caesars Pizza Türkiye, Darüşşafaka Spor Kulübü ve İstanbul Basket Spor Kulübü’nün resmi yiyecek sponsoru oldu!

Little Caesars Pizza Türkiye, Darüşşafaka Spor Kulübü ve İstanbul Basket Spor Kulübü’nün resmi yiyecek sponsoru oldu!

Little Caesars Pizza Türkiye Espordan Sonra Basketbolunda Yanında!

2019 yılından itibaren espor ekosistemine verdiği desteklerle gençlerin yanında olan Little Caesars Pizza Türkiye, Darüşşafaka Spor Kulübü ve İstanbul Basket Spor Kulubü’nün resmi yiyecek sponsoru olarak basketbola da destek vermeye başladı.

Türkiye’de büyüme hamlesine yeni şube açılışları ile devam eden Little Caesars Pizza Türkiye, değer odaklı çalışmalarını da kesintisiz sürdürüyor. 2019 yılından itibaren espor ekosistemini tüm gücüyle desteklemeye devam ederken, 2021 yılı itibariyle de basketbolun ve basketbol severlerin de yanında yer alma kararı aldı. Little Caesars Pizza Türkiye, ülkemizin en köklü ve başarılı kulüplerinden, Darüşşafaka Spor Kulübü ve İstanbul Basket Spor Kulübü’nün resmi yiyecek sponsorluğuyla bu kapsamdaki ilk adımlarını attı.

“Gençler neredeyse biz oradayız”

Gençlerin moral ve motivasyonlarını artırmayı sorumluluk olarak gördüklerini ifade eden Little Caesars Pazarlama Direktörü Pelin Çiftçioğlu,

“Dijital dünyaya doğan gençlerin espor tutkularını eleştirmek yerine onların yanında yer aldık ve bu alanın nitelikli gelişmesine kendi uzmanlık alanımızla destek çıktık. Türkiye’nin ilk yerli oyunu Zula’nın yiyecek sponsoruyuz. Pandemi döneminde evde kalmak zorunda olan gamer’lar için online  turnuvalar düzenledik. Zula ile başladığımız espor macerasına, Türkiye’nin en büyük e-spor takımlarından biri olan Wildcats’in yiyecek sponsoru olarak devam ediyoruz. Şimdi, espor yatırımlarımızı devam ettirmek suretiyle basketbola da destek verme kararı aldık ve bu alandaki ilk adımlarımızı attık. Bizim için önemli olan gençlerin fiziksel, zihinsel ve duygusal sağlıklarını desteklemek ve çaba gösterdikleri alanlarda onların yanında yer almak” dedi.

“Sezar basketbolun da yanında”

Darüşşafaka Spor Kulübü ve İstanbul Basket Spor Kulübü’nün resmi yiyecek sponsorluğunu üstlenen Little Caesars Pizza Türkiye, sponsorluk kapsamında takımların maç ve antrenman süreçlerine enfes pizzalarıyla lezzet katacak. Sponsorluğu çok kapsamlı gördüklerini ifade eden Pelin Çiftçioğlu, Sezar’ın takımların moral ve motivasyonu için de sahada onlarla yer alacağını vurgulayarak;

“Markamızın yer aldığı her alanda olduğu gibi takımlarımızın yanında da tüm gücümüz ve desteğimizle olacağız. Bizim için sponsorluk, aynı zamanda bir duygu ve güç birliği anlamını taşır. Markamız Darüşşafaka Spor Kulübü ve İstanbul Basket Spor Kulübü’nün taraftarı olarak sahada, tribünde, takımlarımızın olduğu her yerde onlarla birlikte olacak” dedi. Önümüzdeki günlerde sosyal medya hesapları üzerinden basketbol severler için sürprizler olacağının altını çizen Çiftçioğlu “Sosyal medya takipçilerimiz için çeşitli sürprizler hazırlıyoruz, bu sürprizlerin içinde kulüplerdeki ünlü oyuncularla tanışma fırsatı da var” dedi.

Little Caesars lezzetleri ve yatırım koşulları hakkında ayrıntılı bilgi için www.littlecaesars.com.tr adresi ziyaret edilebilir.