Sosyal Medya

Donanım

Logitech’in Yeni Kablosuz Ergonomik Klavyesi Wave Keys!

Logitech Wave Keys, evdeki çalışma ortamını daha ergonomik hale getirmek isteyenler ve ofiste uzun süre masa başında çalışan kullanıcıların daha rahat çalışmasını sağlamak için tasarlandı.

Logitech’in Yeni Kablosuz Ergonomik Klavyesi Wave Keys!

 

Logitech, Çalışanların Konforunu Artıracak Yeni Klavyesi Wave Keys’i Tanıttı.

 

Logitech Wave Keys, evdeki çalışma ortamını daha ergonomik hale getirmek isteyenler ve ofiste uzun süre masa başında çalışan kullanıcıların daha rahat çalışmasını sağlamak için tasarlandı.

 

Günümüz iş hayatındaki ihtiyaçların belki de en önemlisi, çalışan kişilerin masa ve bilgisayar başındaki ergonomi koşulları ve konfor düzeyi. Araştırma Şirketi RationalStat tarafından yayınlanan pazar raporuna göre, her yaştan bireyin bilgisayar başında harcadığı zaman arttıkça, ergonomik ihtiyaçları da önümüzdeki yedi yılda, %4,6’lık bir büyüme oranıyla artmaya devam edecek. Logitech’in Yeni Kablosuz Ergonomik Klavyesi Wave Keys, kullanıcıların ihtiyacına karşılık verecek ergonomiyi ve konforu sunuyor. Wave Keys, kullanıcıların daha rahat yazma deneyimi için kompakt bir düzende tanıdık bir yazma deneyimi sunuyor. Dalgalı bir tasarıma sahip klavye, kullanıcılara gün boyu destek sağlayan yerleşi yastıklı avuç içi ve bilek desteğine sahip.

Logitech® Wave Keys Kablosuz Ergonomik Klavye hakkında görüşlerini bildiren Logitech Türkiye Ülke Müdürü Sinem Erdoğmuş Yavuz,

‘’Herkesin çalışma gününün sonunda kendini iyi hissetmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle ergonomik ve konforlu çalışma alanları tasarlamaya başladık. Wave Keys’in merkezinde bilim ve teknoloji yatıyor, önde gelen ergonomi uzmanlarının onayı bulunuyor. Ürünlerimizin tasarımı sayesinde çalışanların kas gerginlikleri azalıyor, çalışma alanları sağlıklı hale geliyor.” dedi.

Dalgalı tasarımı ile konforlu çalışma alanlarının yeni gözdesi

Wave Keys’in dalgalı tasarımı, elleri, bilekleri ve ön kolları doğal bir yazma pozisyonuna getiriyor. Yerleşik yastıklı avuç içi ve bilek desteği gün boyunca rahatlık sağlıyor. Kompakt oluşu ile birçok ev ve ofis masasına uyumlu klavye, Grafit ve Beyaz olmak üzere iki renk seçeneği ile çalışma alanlarına stil katıyor. Klavye, Bluetooth® veya Logi BOLT alıcısı ile Mac, PC ve iPad gibi farklı işletim sistemindeki üç cihaza aynı anda bağlanabiliyor, tek bir tuş ile cihazlar arasında kolayca geçiş sağlıyor. Kullanıcılar, Logi Options+ Uygulaması sayesinde tuşlara ‘’Rahatsız Etmeyin’’ gibi kısayollar atayabiliyor, çalışma deneyimlerini kişiselleştirebiliyor. Böylece zamandan tasarruf sağlanıyor.

Wave Keys, Logitech’in kullanıcıların yaşamlarını iyileştiren ürün deneyimleri tasarlama hedefi doğrultusunda üretildi

Wave Keys, Lift Vertical Ergonomic Mouse ve çalışma alanlarının sağlığına yönelik tasarlanan diğer ürünlerle birlikte Logitech’in ERGO Serisinin en son üyesi. Yeni klavye, Logitech’in ürün tasarımı ve deneyimlerine yönelik insan merkezli ve bilim odaklı yaklaşımını kanıtlıyor. Klavye, Logitech’in Ergo Laboratuarı da dahil olmak üzere çeşitli kullanıcı testleriyle hazırlandı ve US Ergonomics* tarafından onaylandı. Wave Keys, diğer Logitech ürünleri gibi karbon nötr sertifikasına sahip ve kağıt ambalajlar FSC™ sertifikalı ormanlardan ve diğer kontrollü kaynaklardan elde ediliyor. Eski kullanım sonucu ortaya çıkan plastiğe ikinci bir hayat vermek amacıyla, klavyenin Grafit rengi %61 ve beyaz rengi %46 oranında sertifikalı tüketici sonrası geri dönüştürülmüş plastik içeriyor.

Global lansmını 11 Ekim’de yapılan ürünün, önümüzdeki aylarda Türkiye’de satışa çıkması bekleniyor.