Sosyal Medya

Donanım

Logitech G, FUT Esports’a sponsor oldu!

Kurulduğu günden bu yana  oyun ekosistemini destekleyen ve espora yatırım yapan Logitech G, oyun dünyasının en rekabetçi oyuncularını ve sevilen içerik üreticilerini bir araya getiren FUT Esports kulübü ile sponsorluk anlaşması imzaladığını duyurdu. 

Logitech G, FUT Esports’a sponsor oldu

 

Kurulduğu günden bu yana  oyun ekosistemini destekleyen ve espora yatırım yapan Logitech G, oyun dünyasının en rekabetçi oyuncularını ve sevilen içerik üreticilerini bir araya getiren FUT Esports kulübü ile sponsorluk anlaşması imzaladığını duyurdu.

Logitech G, bir kez daha kazanmak için oynayanların yanında

Logitech G, espor dünyasının gelişmesi ve büyümesi amacıyla yıllardır çeşitli oyuncu ve takımlara yatırım yapmaya devam ediyor. Yeni sezonda FUT Esports ile el sıkışan Logitech G, kulüp başarı grafiğini yükseltirken en büyük destekçilerinden biri olmayı hedefliyor. Dünyanın en iyi 10 espor kulübü içinde yer almayı hedefleyen FUT Esports, başarılarını sürdürürken Logitech G ise profesyonel oyunculara üst düzey bir oyun deneyimi sunarken, esporseverlere heyecan dolu bir seyir zevki yaşatacak.

2014 yılında iOS ve Android’de günlük spor haberlerini takipçileri ile buluşturan bir mobil uygulama olarak teknoloji ekosistemine ilk adımını atan Futbolist, 2016 yılında bir espor takımı kurarak yeniden yapılanmaya gitti. İlk yarıştığı kulvar FIFA olan Futbolist, ilerleyen yıllarda kazandığı başarılar ile esporun birçok önemli oyununda boy gösterdi. 2022 yılında başarılı bir relansman ile FUT Esports adını alan kulüp, uluslararası arenada 22 farklı ülke ve 31 farklı şehirde Türkiye’yi toplamda 83 uluslararası turnuvada temsil etti. 7 yıllık kulüp geçmişinde FUT Esports, 9 farklı oyunda kazandığı 37 şampiyonluk ile Avrupa ve Orta Doğu’nun en başarılı espor kulüplerinden biri olma vizyonu çerçevesinde yatırımlarını sürdürüyor. 60’tan fazla esporcu ve 20’yi aşkın yayıncı dahil olmak üzere toplamda 133 kişiden oluşan ekibi ile FUT Esports, FUT Talent ve FUT Academy çatısı altında topladığı influencerları ile işbirliğine gittiği markalara sunduğu hizmetin kapsamı dikkate alındığında bir espor kulübünden çok daha fazlası…

Logitech G, ürün ve sponsorluk desteğinin yanı sıra Ar-Ge çalışmalarıyla bu bağlamda oyuncu performansını ve oyun deneyimini en üst düzeye çıkaran ürünler tasarlayarak ürün gamını çeşitlendirmeyi sürdürüyor. Logitech G’nin profesyonel kullanım için üretilen birçok ürünü, oyuncuların oyun içerisindeki ihtiyaç ve beklentileri göz önüne alarak, kazanmalarını sağlamak adına tasarlanıyor.