Sosyal Medya

Donanım

Logitech ile 14 Şubat’ta sevdiklerinizi şımartın!

Logitech, 14 Şubat Sevgililer Gününe özel renkli ve akıllı teknolojiye sahip alternatif hediye seçenekleri sunuyor.

Logitech ile 14 Şubat’ta sevdiklerinizi şımartın!

Sevgiyi anlatmanın en iyi yolu Logitech’te…

Logitech Pebble 2 Koleksiyonu’nun 3 renk seçeneği birbirinden farklı karakterleri temsil ediyor. Bu yıl Logitech’te, sevdiklerini çok iyi tanıyan ve bunu kanıtlamak isteyen herkes için alışılmışın dışında bir hediye seçeneği bulunuyor. ”Sevgililer Günü Hediye Önerileri”

 

Tasarımı güçlü ürünleriyle kullanıcılarının hayatına renkli bir dokunuş katan Logitech, 14 Şubat Sevgililer Gününe özel renkli ve akıllı teknolojiye sahip alternatif hediye seçenekleri sunuyor. Klavye ve Mouse’dan oluşan Logitech Pebble 2 Koleksiyonu’nun 3 renk seçeneği birbirinden farklı karakterleri temsil ediyor. Bu yıl Logitech’te, sevdiklerini çok iyi tanıyan ve bunu kanıtlamak isteyen herkes için alışılmışın dışında bir hediye seçeneği bulunuyor.

Hem stil sahibi hem de zamana meydan okumaya çalışan sevdikleriniz için Pudra Pembe Pebble 2 Koleksiyonu

Logitech’in Pudra Pembe Pebble 2 Koleksiyonu, kendi tarzını her alanda yansıtmayı seven, modayı yakından takip eden bir yandan yeni stilleri kendisi belirleyen ve hızlı çalışmayı sevenleri temsil ediyor.

Pudra pembe rengiyle stil sahibi, kişiselleştirilebilir kısayol tuşları ile zamana meydan okuyan Pebble 2 Koleksiyonu, hızlı çalışmayı seven ve modayı takip eden sevdiklerine hediye alacaklar için ideal bir seçim.

Tutku dolu sevdiklerinize Beyaz Pebble 2 Koleksiyonu

Beyaz Pebble 2 Koleksiyonu, tutkuyla çalışan, enerjisi yüksek ve hiç durmadan kendisini geliştirmeye zaman ayıranları temsil ediyor.

Kullanıcılarına istediği zaman, istediği şekilde kesintisiz çalışma ve Easy-Switch Teknolojisi sayesinde üç cihaz arasında kolayca geçiş yapmaya olanak tanıyan Pebble 2 Koleksiyonu, tutkuyla çalışan sevdiklerine ne hediye alacağını düşünenler için tasarlandı.

Yalın tarz ve sessizliğe hayran sevdiklerinize Grafit Pebble 2 Koleksiyonu

Grafit Pebble 2 Koleksiyonu ise yalın bir zevke sahip, kendine özgü ve aynı zamanda özgür çalışma alanlarını seven kişileri temsil ediyor.

Pebble 2 Koleksiyonu’nun sessiz yazmayı sağlayan Silent Touch teknolojisi, sevdiklerinin özgürce ve huzurla çalışmasını isteyenler için bir alternatif oluyor.

Logitech Hakkında

Logitech, herkesin tutkularını takip etmelerine yardımcı olurken bunu toplum ve gezegen için iyi bir şekilde yapma taahhüdüyle gerçekleştirir.  İşletmelerin büyümesine katkı sağlayan; çalışırken, yaratırken, oyun oynarken ve yayın yaparken insanları bir araya getiren donanım ve yazılım çözümleri tasarlayan Logitech’in markaları arasında LogitechLogitech GStreamlabs ve Ultimate Ears bulunuyor.

1981 yılında kurulan ve merkezi İsviçre’nin Lozan kentinde bulunan Logitech International, SIX Swiss Exchange (LOGN) ve Nasdaq Global Select Market’te (LOGI) işlem gören, halka açık bir İsviçre şirketi.