Sosyal Medya

Donanım

Logitech, Apple hayranları için 3’ü 1 arada şarj cihazı üretti

Logitech Powered 3-in-1 Dock, Logitech özellikle Apple cihazlarına kablosuz şarj- Kablosuz Şarj İstasyonu Üçü Bir Arada - 129 dolar.

Logitech, Apple hayranları için 3’ü 1 arada şarj cihazı üretti

Logitech Powered 3-in-1 Dock ile tüm iPhone cihazlarınıza kablosuz şarj desteği… Logitech’in Kablosuz Şarj İstasyonu Üçü Bir Arada hakkında bilgiler…

Kablosuz Şarj giderek yaygınlaştığına göre, birden çok cihazı aynı anda şarj etmek için tek bir “Kablosuz Şarj Pad’i” kullanmak fena olmaz. Özellikle Apple’ın AirPower projesi istenildiği gibi sonuç vermemesinden sonra, alandaki boşluğu doldurmak için diğer şirketler yeni ürünler duyuruyor.

Apple’ın kendi eko sistemindeki cihazları bir arada şarj edecek AirPower projesi bir yıllık gecikmeden sonra iptal edildi. Sonrasında birçok şirket, tüm cihazlarınızı aynı anda şarj etmenizi sağlayan kablosuz şarj çözümleri ile bu boşluğunu doldurmaya çalıştı. Bu savaşa giren ve yeni Powered kablosuz şarj istasyonu serisi çıkaranlar arasında şimdi Logitech’te dahil oldu.

Logitech’in bu 3-in-1 Şarj cihazı, aynı anda üç cihazı şarj edebilen 129 dolarlık bir liman gibi. AirPower’ın aksine, 3’ü 1 arada bağlantı istasyonu bir Apple Watch’u diğer iki cihazın yanında şarj etmek için özel olarak tasarlanmıştır.

Logitech, cihazı özellikle Apple kullanıcılarına karşı pazarlarken, iki büyük kablosuz şarj pad’i de çok sayıda Android cihazla uyumludur. Logitech, Samsung, Google ve LG’den geniş bir kablosuz şarj uyumlu cihazlar arasında listeler; ancak muhtemelen şarj cihazı herhangi bir Qi şarj ile de uyumlu çalışabilir.

Logitech, cihazlarınızın şarj edeceği ekstra onay için bir gösterge ışığı olduğunu, ancak karanlık ortamlarda çok parlak olmayacak şekilde tasarlandığını belirtiyor. Cihaz, genellikle diğer şarj cihazlarından görülen 5W’den 7,5W’a kadar hızlı şarj etme kapasitesine sahiptir.

Cihazlar beyaz ve siyah renkte ve bugün başlayan Logitech.com’dan 129,99 $ fiyatla satılmaktadır .