Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Logitech Kablosuz Şarj Standı “Powered” iPhone X için Tasarlandı

Logitech iPhone X için özel tasarlanan kablosuz şarj standı satışa sundu.Logitech Kablosuz Şarj Standı "Powered" 69.99$. Özellikleri Neler?

Logitech, iPhone için tasarladığı kablosuz şarj standı POWERED’ı duyurdu

Logitech Kablosuz Şarj Standı “Powered” iPhone X için Tasarlandı. Logitech kendisi için ilk olan kablosuz şarj standı ürünü ile kablosuz şarj oyununa dahil oluyor. Powered Wireless Charging Stand 69.99$.

Logitech, Apple’la işbirliği içerisinde tasarladığı kablosuz şarj standı POWERED’ı duyurdu. iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X’i kablosuz olarak şarj edebilen stand, telefonların şarj olurken aynı anda kullanılabilmesine imkân tanıyor. Telefonun yatay ya da dikey bir şekilde kullanılabilmesi için uygun bir konumlandırma sunan POWERED, şarj esnasında video izlemeyi, metin okumayı, bildirimleri takip etmeyi ve FaceTime üzerinden konuşmayı kolaylaştırıyor.

Logitech Kablosuz Şarj Standı Film izlemenize yardımcı olabilir!

Logitech Kablosuz Şarj Standı

Ürün, kauçuk malzemeye sahip u-şekli sayesinde, maksimum 3mm kalınlıktaki koruyucu kılıfa sahip iPhone’u sabit tutarak güvenli ve sürekli bir şarj imkanı sağlıyor. iPhone için optimize edilen ve Qi sertifikasına sahip olan POWERED, sıcaklığı düzenlemeye yardımcı olan aşırı ısınmaya karşı koruma sistemiyle göze çarpıyor.

Ürün, kullanım esnasında telefonun arkasında kalan LED aydınlatmasıyla, iPhone’un şarj olduğunu kullanıcının dikkatini dağıtmadan doğrulayabiliyor.

POWERED’ın, iPhone’un zarafetiyle birleştiğini ve sorunsuz bir şarj deneyimi sunduğunu belirten Logitech Mobil Ürünler Başkan Yardımcısı Michele Hermann;

“POWERED, geleneksel kablosuz şarj cihazlarının aksine, telefonu tam hizalamaya gerek kalmadan kolaylıkla kullanılabiliyor. Bu stand, iPhone X’i Face ID ile basit bir bakışla kullanabilen kullanıcılar için gerçekten sihirli bir deneyim yaratıyor.” dedi.