Sosyal Medya

Donanım

Logitech, Yeni Pebble 2 Koleksiyonunu Satışa Sunuyor!

Pebble Keys 2 K380s Multi-Device Bluetooth Klavye ile Pebble Mouse 2 M350s Bluetooth Mouse’tan oluşan Pebble 2 Koleksiyonu, rengarenk ve çevreci tasarımlarıyla sıradanlığa meydan okuyor. Global lansmanı yapılan Logitech Pebble 2 Koleksiyonu, yakın dönemde Türkiye’de de satışa sunulacak.

Logitech, Yeni Pebble 2 Koleksiyonunu Satışa Sunuyor!

 

Pebble 2 koleksiyonu tüm özellikleriyle alışılmışa meydan okuyor. 

 

Logitech, en çok tercih edilen modellerinden olan K380 Klavye ve Pebble Mouse modellerinde yeniliğe gitti. Pebble Keys 2 K380s Multi-Device Bluetooth Klavye ile Pebble Mouse 2 M350s Bluetooth Mouse’tan oluşan Pebble 2 Koleksiyonu, rengarenk ve çevreci tasarımlarıyla sıradanlığa meydan okuyor.

Logitech’in ikonik ikilisi, yeni tasarım ve renkleriyle Pebble 2 Koleksiyonunda buluştu. Pebble 2 Koleksiyonu, işlevsel, stil sahibi ve çevre dostu tasarıma sahip olmasıyla öne çıkıyor. Kullanıcıların tarzlarına uyum sağlayacak şekilde tasarlanan Pebble 2 Koleksiyonu, baskılı kablo düzeneği ve ambalajlardaki plastik hariç olmak üzere minimum %49 oranında geri dönüştürülmüş plastikten üretildi. Çevre dostu bir ürün olmasının yanında beş yeni rengiyle ise sıradanlığa meydan okuyor.

Kullanıcılar, Logi Options+ uygulaması sayesinde Pebble 2 Koleksiyonundaki klavye ve mouse tuşlarına görev atayabiliyor, böylece zamana da meydan okuyabiliyorlar.  Klavyedeki yeni nesil kısayollar emoji menüsüne anında erişmeye olanak tanırken, mouse ise Spotify çalma listesini yönetmek isteyenlere kolaylık sağlıyor.

Dizüstü bilgisayarlardaki gibi sessiz yazmayı sağlayan klavye ve Silent Touch teknolojisine sahip mouse huzurlu çalışmayı mümkün kılıyor. Bu kompakt ikili, kullanıcılarına istediği zaman, istediği şekilde kesintisiz çalışma, 3 cihaza kadar bağlanma ve tek tuşla geçiş imkanı sağlıyor. Klavyenin şarj süresi 24 aydan 36 ay’a yükselirken, mouse 18 ay’dan 24 aya yükseldi.

Global lansmanı yapılan Logitech Pebble 2 Koleksiyonu, yakın dönemde Türkiye’de de satışa sunulacak.