Sosyal Medya

Donanım

Logitech’ten tatil sonrası çalışma masalarına dönüşü kolaylaştıran ürünler

Tatil sezonu biterken şehre dönüş için hazırlıklar başladı. Eğitim veya iş hayatına dönüş yapmaya hazırlananlar çalışma masalarının başına geçmek için gün sayarken, ihtiyaçları olan tüm mouse, klavye, kulaklık ve kamera gibi tüm teknolojik ürünü Logitech’in ‘’Çalışma Masasına Dönüş’’ konsepti altında karşılayabilecekler.


Logitech’ten tatil sonrası çalışma masalarına
dönüşü kolaylaştıran ürünler

Logitech, ‘’Çalışma Masasına Dönüş’’ kapsamında, her zaman olduğu gibi öğrencilerden öğretmenlere, yöneticilerden masa başı çalışanlara kadar herkesin çalışma rutinini daha verimli hale getirmek için farklı ihtiyaçlara yönelik teknolojik ürünler sunmaya devam ediyor. 

Tatil sezonu biterken şehre dönüş için hazırlıklar başladı. Eğitim veya iş hayatına dönüş yapmaya hazırlananlar çalışma masalarının başına geçmek için gün sayarken, ihtiyaçları olan tüm mouse, klavye, kulaklık ve kamera gibi tüm teknolojik ürünü Logitech’in ‘’Çalışma Masasına Dönüş’’ konsepti altında karşılayabilecekler. Logitech, pek çok öğrencinin ev, okul ve sosyal yaşamla harmanlanmış öğrenme deneyimine katkı sunarken, masa başında çalışanların hayatlarını kolaylaştıran ürünleriyle daha verimli ve kolay bir çalışma deneyimi sağlıyor.


Öğrenci dostu ürünler

MK295 Sessiz Kablosuz Klavye & Mouse Setindeki ‘’sessiz tıklama teknolojisi’’ öğrencilerin odağını çalışmalarına çevirmesini sağlıyor. Öğrenciler için bütçe dostu bir kamera olan BRIO 300 ise online olarak yürütülen derslere katılmak veya okul dönüşü aramaları için önemli bir aksesuar olarak öne çıkıyor. Yeni Full HD kamera 1080p çözünürlükte, adeta gerçek hayattaymış gibi video kaydı yapabiliyor. Böylece en ufak yüz mimikleri dahi net bir şekilde videolara aktarılıyor. Tüm cihazlar ile kullanılabilen Zone Vibe 100 Kablosuz Kulaklık, gürültü önleyici mikrofon özelliği sayesinde arka plan seslerini yok ediyor ve ders sırasında daha iyi odaklanmayı sağlıyor. Ders sonrasında müzik dinlemek, oyun oynamak, aile üyeleri veya arkadaşlar ile görüntülü aramalar dâhil günlük işler için de güvenilir olan kulaklık, bilgisayar, akıllı telefon ve tablet ile kullanılabiliyor.


Üniversite öğrencileri için verimliliği artıran öneriler

K380 ve Pebble M350 üniversite öğrencileri için hem tak&çalıştır özelliğiyle hem de minimal ve renkli görüntüsüyle her ortama uyum sağlıyor. Evde, kafede veya akla gelebilecek herhangi bir yerde kullanıcıların dilediği gibi çalışabilmesini sağlayıp verimliliği artırırken, renk seçenekleri ve tasarımıyla da hayata keyif katıyor. Ortamdaki seslerin daha kaliteli şekilde duyulmasını sağlayan Zone Vibe 100’ün kulaklık yastıkları, yumuşak örgü kumaşı ve hafızalı köpüğüyle rahatlıktan ödün vermiyor.


Çalışma hayatında üretkenliği artırmak için doğru seçimler

Verimliliğe katkıda bulunan MX Keys, yoğun çalışanlara üretken ve üst düzey bir çalışma ortamı sunuyor. Rahat, hızlı, akıcı yazma için tasarlanan, akıllı aydınlatma ve programlanabilir tuşlara sahip yüksek performansıyla çalışanlara hız kazandırıyor. Cam dahil çoğu yüzeyde kullanılabilen MX Master 3S kullanıcılara daha hızlı iş akışı oluşturuyor. MX Master 3S Mouse, saniyede 1000 satırı kaydırmaya yarayan MagSpeed Electromagnetic™ tekerleğe, daha hızlı yatay gezinme için yan kaydırma tekerleğine ve kullanıcıların uzun saatler boyunca konforlu çalışmaları için tasarlanan benzersiz bir ergonomik şekle sahip. MX Anywhere 3S çalışma hayatında performans, sessizlik ve konfor arayanların hayatını kolaylaştırıyor.  İki mouse modeli de sessiz tıklama teknolojisiyle huzurlu, üstün performans sunan 8.000 DPI sensörüyle her yüzeyde çalışabilme imkanı veriyor.