Sosyal Medya

Fintech

Logo Ventures, Founders Night etkinliğiyle girişimcileri bir araya getirdi

Logo Ventures, düzenlediği Founders Night etkinliğiyle fonlarında yer alan girişimlerin kurucu ekiplerini bir araya getirdi.

Logo Ventures, Founders Night etkinliğiyle girişimcileri bir araya getirdi

Logo Ventures, düzenlediği Founders Night etkinliğiyle fonlarında yer alan girişimlerin kurucu ekiplerini bir araya getirdi. 24 Ekim tarihinde gerçekleştirilen etkinlikte ortak konular paylaşıldı ve yeni iş birliklerinin temelleri atıldı.

Logo Ventures, yenilikçi girişimlere verdiği desteği sürdürmeye devam ediyor. Son olarak düzenlediği Founders Night etkinliğiyle Logo Ventures yatırım yaptığı girişimleri bir araya getirdi ve  katılımcıların maksimum faydayı alabilecekleri ve kendi aralarında verimli paylaşımlar yapabilecekleri bir atmosfer yaratıldı. Birçok yöneticinin karşılıklı etkileşim kurma fırsatı yakaladığı gecede girişimciler kendi tecrübelerini paylaştılar.

Girişim ekosistemine yaptığı yatırımlarla sektörün ilerlemesine katkıda bulunan Logo Ventures, yurtdışı pazarlara açılabilecek, hızlı ölçeklenebilir teknoloji şirketlerine yatırım yapıyor. Ayrıca yatırım yapılacak şirketlerin sürdürülebilirlik özelinde belirli kriterlere uyup uymadığına dair değerlendirmeler yapılıyor.

“Yarattığımız ekosistem ile girişimlerimize maksimum fayda sağlamayı hedefliyoruz”

Logo Ventures Yönetici Ortağı Merve Zabcı yaptığı açıklamada,

“Yarattığımız ekosistem ile girişimlerimize maksimum fayda sağlamayı hedefliyoruz. Girişim ekosisteminde ilerlemeyi hedefleyen girişimcilere destek verirken birçok değişkeni hesaba katmak gerekiyor. Bu noktada bizlerin devreye girip girişimcilere birbirlerini destekleyebilecekleri bir ortam sağlamamız önemli. 

Logo Ventures olarak girişimlere bizden aldıkları yatırımın yanı sıra sağladığımız stratejik, satış ve teknik altyapı destekleri ile onların maksimum verimliliğe ulaşmalarını amaçlıyoruz. Vizyonumuz girişimlerimizin uluslararası arenalarda sahip oldukları teknoloji ve iş modelleri ile sektörlerinde rekabet edebilen ve avantaj sağlayabilen etkin şirketlere dönüşmelerine destek olmak.