Sosyal Medya

Oyun Dünyası

LoL Mecmua’dan Requiem Öncesinde A Plague Tale: Innocence İncelemesi!

LoL Mecmua ekibi, çıktığı yılda orta bütçeli oyunlar arasında çok fazla ilgi görmüş olan A Plague Tale Innocence oyununun incelemesini yayınladı.

Requiem Öncesinde A Plague Tale: Innocence İncelemesi

  • -ORTA ÇAĞDA GEÇEN ORTA BÜTÇELİ OYUN!
  • -VEBA İLE BAŞINIZ DERTTE
  • -FARE VE ASKERLERDEN KAÇIN A PLAGUE TALE: INNOCENCE İNCELEMESİ
  • -İKİ KARDEŞİN VEBA HİKAYESİ: A PLAGUE TALE: INNOCENCE

YouTube incelemelerine hız kesmeden devam eden LoL Mecmua ekibi, çıktığı yılda orta bütçeli oyunlar arasında çok fazla ilgi görmüş olan A Plague Tale Innocence oyununun incelemesini yayınladı.

2019 yılında piyasaya damga gibi düşen orta bütçeli(AA) oyunlar arasında hikaye anlatımı ve senaryosu ile ön plana çıkan oyunda Fransız bir kontun kızı olan Amicia Da Rune adlı genç bir kızı yönetiyoruz.  Ailesinin engizisyon askerleri tarafından öldürülmesinin ardından veba ve engizisyon askerleri ile başı derde giren iki kardeş çıktıkları yolculukta birçok yeni arkadaş edineceklerdir.

Eski bir çağda geçen oyunu inceleyen ekip, senaryo, grafikler, vuruş hissiyatı ve yapay zeka gibi birçok kategori doğrultusunda değerlendiriyorlar. Oyunları genel olarak zor beğenen LoL Mecmua, A Plague Tale Innocence’i de eleştirse de bunu gayet açık ve esprili bir dille yapıyor. Oyunun geliştirilme şartlarına göre inceleyen ekip bazı alanlarda eksiklerini görse de, oyunu beğendiklerini ve mutlaka oynanması gerektiğini belirtmeden geçmiyorlar. “Bedavaysa niye almayayım?” görüşüne sahip ekip üyeleri, zamanında ücretsiz dağıtılan bu oyunun oynama listenizde ilk sıralara atmanızı tavsiye ediyor. Eğer sizin de kütüphanenizdeyse bir göz atabilirsiniz.

YouTube’un yanı sıra Twitch’de canlı yayınlarıyla, Spotify, SoundCloud ve YouTube’daki podcastleriyle LoL Mecmua’yı takip ederek oyun gündeminden geri kalmayın.