Sosyal Medya

Eğitim

LONDRA’da Ücretsiz 2 HAFTALIK İŞ İNGİLİZCESİ EĞİTİMİ Almaya Ne Dersiniz?

Online insan kaynakları platformu Employin5.Com, iş arayanlara ikinci kez ücretsiz İş İngilizcesi Eğitimi alma imkanı veriyor. Yeni burs çekilişini devreye alan platforma başvurular 30 Mart 2022’de sona erecek.

LONDRA’da Ücretsiz 2 HAFTALIK İŞ İNGİLİZCESİ EĞİTİMİ Almaya Ne Dersiniz?

İş arayanlar ile aradığı nitelikli elemanı bulamayan şirketleri buluşturan, online insan kaynakları platformu Employin5.Com, iş arayanlara ikinci kez ücretsiz İş İngilizcesi Eğitimi alma imkanı veriyor. Yeni burs çekilişini devreye alan platforma başvurular 30 Mart 2022’de sona erecek.

İş arayanlar ile aradığı nitelikli elemanı bulamayan şirketleri buluşturan online insan kaynakları platformu Employin5.Com; işverenlerin doğru elemanı bulması üzerine odaklanıyor. İş arayanlar sitede en az %80 oranında profillerini dolduruyor, işverenler ise aradıkları niteliklere göre, bu profillerden arama yapıyor. Uygun adayı bulduklarında da adayla direk iletişime geçebiliyorlar.

 

Öte yandan işverenler kısmında insan kaynakları firmaları da olabiliyor. Onlar da müşterileri için Employin5.Com’a üye olup, doğru elemanı bulmak için arama yapabiliyorlar. Bu da işlerini kolaylaştırıyor. Oluşturduğu bu platformla, başta İngiltere, ABD, Kanada, İskoçya ve İrlanda olmak üzere birçok ülkedeki işverenlerin doğru elemanı Türkiye’den de bulmasına yardımcı olan Employin5.Com, aynı zamanda ülkemizdeki gençlerin uluslararası şirketlerde tecrübe kazanmasına aracı oluyor.

Employin5.Com kurucusu Zeynep Turudi

İşveren ve iş arayan adayları bir araya getirmeyi hedefleyen Employin5.Com; bütün avantajlarının yanı sıra güzel bir çekiliş fırsatını da kullanıcılarına sunmayı hedefliyor.

Londra’da 2 Haftalık İş İngilizcesi Eğitim Bursu vermeyi planlayan platform’da size özel oluşan linki ne kadar çok arkadaşınıza gönderir ve kaydolursa şansınız da bir o kadar artmış olacak. 30 Mart 2022’de yapacağı çekilişle; kazanan talihliyi açıklayacak…

Employin5.Com kurucusu Zeynep Turudi

Employin5.Com kurucusu Zeynep Turudi; başvuru koşulları hakkında ise şu bilgileri veriyor.

  • Yurt dışı kariyer hedefi olanlar,
  • B1 ve üzeri İngilizce bilenler,
  • Profilini İngilizce olarak ve yüzde 80 ve üzeri dolduranların çekilişe katılabileceklerini ve burs kapsamındaki hizmetlerin;
  • İngiltere vizesi,
  • İstanbul- Londra uçak bileti,
  • 2 Haftalık Londra’da konaklama ve 2 haftalık Londra’da şehir içi ulaşım kartı olduğunu belirtti ve çekilişe katılan diğer 1 kişiye Online İş İngilizcesi Eğitimi ve ayrıca 10 kişiye de Cambly İş İngilizcesi Eğitim Paketi hediye edeceklerini de ekledi.