Sosyal Medya

MacOS

Mac için Dropbox beta sonunda masaüstünüzü senkronize edebilir

Mac için Dropbox, masaüstünüzü buluta senkronize edebilir. iCloud gibi çalışması için önemli adım atılıyor. Mac için Dropbox Beta...

Mac için Dropbox beta sonunda masaüstünüzü senkronize edebilir

Üstelik belli bir klasörle de sınırlı değilsiniz…

Dropbox, sınırlı senkronizasyonu nedeniyle bazı Mac kullanıcıları için iCloud’dan daha az çekici olmuştur. Apple’ın hizmeti masaüstünüzü ve Belgeler klasörünüzü senkronize edebiliyorken, özel bir klasörü Dropbox’ın hizmetiyle senkronize etmekle yetinmek zorunda kalmak hiçte çekici değil.

Bununla birlikte Mac’te Dropbox’a , yakın gelecekte ikinci bir şans vermek için mantıklı bir sebebiniz olabilir. 9to5Mac tarafından olan keşfedilen Mac için son Dropbox beta  masaüstü, Belgeler ve İndirme senkronize seçeneği sunuyor.

Yeni özellik, Dropbox’ın güvenilirliğini korumayı ve iyileştirmeyi kolaylaştırmak için çekirdek senkronizasyon motorunu yeniden çalışmasından sadece haftalar sonra geliyor.

iCloud’da olduğu gibi, bu sadece Dropbox’ın ücretli aboneliklerinden birine abone olursanız gerçekten mantıklıdır (2 GB acısız bir şekilde yetersizdir). Yine de, ortak dosyalar için belirli dosyaları karşıya yüklemek için bir yerden daha fazla bir yedekleme görevi gören bulut depolamayı istiyorsanız çok yararlı olabilir.